nadzieja!
Fanka BB :)
Czesc Kobietki 
Ja jestem jakas przemeczona
i mam tak ciagle wzdęty brzuch ze już nie wyrabiam... Warze nie całe 40kg a wygladam jakbym alona połkneła i tak juz od jakiegos czasu :-( ciezko mi jakbym miala pełno powietrza w brzuchu :-( tragedia... Moz co mi sie dzieje naprawde z kobiecymi sprawami a to jakis objaw choroby 
No sie okaże....
Kobietka - zrobiłabym tak jak dziewczyny pisały
uwazam ze obojetnie jaki bedzie wynik testu to powiedz ze staracie sie z mezem o dziecko - myśle że to dość ważne 
Jeśli chodzi o mierzenie temki tez o tym myslalam ale pisałyscie ze trzeba w miare normalnie przesypiac noce a ja wstaje do synka i wogole rano mnie budzi budzik meza potem moj hehe takze pomiary chybaby nie wyszły... zastanawia mnie dlaczego nie mozna mierzyc tej tem. w ciagu dnia ? to nie jest tak ze jakby zaczelo sie mierzyc tem. w ciagu dnia to tez byśmy obserwowały spadki i wzrosty tem. ???
Jesli chodzi o czestotliwosc przytulanek to ja raczej co drugi dzien
ale jak najdzie ochota czesciej to jak najbardziej :-):-)
Ja jestem jakas przemeczona

Kobietka - zrobiłabym tak jak dziewczyny pisały

Jeśli chodzi o mierzenie temki tez o tym myslalam ale pisałyscie ze trzeba w miare normalnie przesypiac noce a ja wstaje do synka i wogole rano mnie budzi budzik meza potem moj hehe takze pomiary chybaby nie wyszły... zastanawia mnie dlaczego nie mozna mierzyc tej tem. w ciagu dnia ? to nie jest tak ze jakby zaczelo sie mierzyc tem. w ciagu dnia to tez byśmy obserwowały spadki i wzrosty tem. ???
Jesli chodzi o czestotliwosc przytulanek to ja raczej co drugi dzien