reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Czesc Kobietki :)

Ja jestem jakas przemeczona :szok: i mam tak ciagle wzdęty brzuch ze już nie wyrabiam... Warze nie całe 40kg a wygladam jakbym alona połkneła i tak juz od jakiegos czasu :-( ciezko mi jakbym miala pełno powietrza w brzuchu :-( tragedia... Moz co mi sie dzieje naprawde z kobiecymi sprawami a to jakis objaw choroby :szok::szok: No sie okaże....

Kobietka - zrobiłabym tak jak dziewczyny pisały :tak: uwazam ze obojetnie jaki bedzie wynik testu to powiedz ze staracie sie z mezem o dziecko - myśle że to dość ważne :)

Jeśli chodzi o mierzenie temki tez o tym myslalam ale pisałyscie ze trzeba w miare normalnie przesypiac noce a ja wstaje do synka i wogole rano mnie budzi budzik meza potem moj hehe takze pomiary chybaby nie wyszły... zastanawia mnie dlaczego nie mozna mierzyc tej tem. w ciagu dnia ? to nie jest tak ze jakby zaczelo sie mierzyc tem. w ciagu dnia to tez byśmy obserwowały spadki i wzrosty tem. ???

Jesli chodzi o czestotliwosc przytulanek to ja raczej co drugi dzien :) ale jak najdzie ochota czesciej to jak najbardziej :-):-)

reklama
Wg mnie nie ma zasady odnosnie przytulania, byle oboje mieli na to checi ;)

kobietka zrob test, jesli nie wyjdzie powiedz lekarzowi jaka jest sytuacja
Ja tydzien temu odstawilam lekarstwa przepisane od kardiologa bo maja katastrofalny wplyw na ciaze. Betablockery ktore biore/bralam moga zatrzymac akcje serca u dziecka, wplynac na wady wrodzone lub doprowadzic do smierci dziecka.
Nie wiem czy jestem czy nie jestem w ciazy ale wole nie ryzykowac.
Zamienniki ziolowe pewnie i tak mi przepisze bo nie wyrobie 9 miesiecy bez jakiejsc pomocy (zwlaszcza jak pojade do tesciow na urlop).
Ciekawe jak to wszystko bedzie wygladalo (przebieg, porod) bo w poprzednich ciazach nie mialam problemow z pulsem. Mam duzo pytan ale brak odpowiedzi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam właśnie ten Microlife 16C2.Ja bym synka chciałą;-) he a apropo przytulanek to my możemy zawsze i wszedzie,aby nie rano;-)
mnie ostatnio czesto bardzo boli głowa,tylko amol i sex pomaga;-) lece am robic M bo wraca z pracy i na zakupy śmigam;-)

Ostatnia edycja:
Nadzieja niecałe 40 kg ważysz?! :szok:
Z tym moim libido to ja się obawiam o nasze staranka... Od jakiegoś czasu jest baaaaardzo niskie :sorry: ale inaczej dzidziusia nie zrobię :-p

Ja uciekam wypluskac mlode i polozyc spac i chyba tez sie poloze.
Jakas dzisiaj taka bez sil jestem :( i lenia mam nieziemskiego... Pewnie dlatego ze ostatnio nigdzie nie wychodze ze wzgledu na choroby.
Mam nadzieje ze po niedzieli wszystko wroci na wlasciwe tory.
Dobranoc :)

Nadzieja niecałe 40 kg ważysz?! :szok:
Z tym moim libido to ja się obawiam o nasze staranka... Od jakiegoś czasu jest baaaaardzo niskie :sorry: ale inaczej dzidziusia nie zrobię :-p

Tak ale ma jedyne 150cm haha wiec powiedzmy ze wygladam na nie za gruba i nie za chuda jesli wykluczymy moj brzuch ktory przypomina napompowany balon :-:)-(

Jesli chodzi o lipido to u mnie tez kiepsko :( chcialabym tak miec jak inne dziwczyny ze moga codziennie :):) moj M by si tak cieszył :-) eh... a moze macie jakies sposoby na podniesienie lipido ???? :-D:-D:-D

reklama
Hej dziewczynki, wreszcie chwilka spokoju, ale tylko na chwilkę, dzis miałam furę prasowania, i jeszcze troche posiedziałam z chłopakami, potem kąpiel, kolacja, i jestem. dzień dziś mam okropny, w pracy dramat nic mi nie wychodzi, nie wyrabiam sie już wariuje, jeszcze dziś 13.
Katka nie przejmuj się, może jeszcze za wcześnie, a jak nie wyszło, to znowu, w przyszłym miesiącu razem będziemy testowac, no dużo sierpniówek się zapowiada;-)
kusiak niektóre dziewczyny nie mają żadnych objawów, więc może jednak się udało.:tak:
mizzah ja tez mam sklerozę, z tym piciem tabletek to nigdy mi nie wychodzi, teraz pije folik codziennie, przynajmniej sie staram, choc nie zawsze wychodzi, ale wiem że to ważne dla dziecka, więc robię co w mojej mocy.

Do góry