reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

A mnie wlasnie zaczely bolec brodawki takze tyle co do moich brakow nadzieji :p i wiem ze czasami przed @ tez mnie bola ale juz sie czlowiek zastanawia...

reklama
hej dziewczynki :-) oj ale tu produkcja wre aż miło :-)
jeśli chodzi o libido to u mnie teraz była przerwa ze względu na choróbska różne ale teraz jestem taka meega stęskniona że nie ma co narzekać :-D jeśli chodzi o prace na budowie to też ritta u mnie było na początku ciężko.. tzn trzeba było ustalić granice i podnieść głos kilka razy żeby nie było że kobitka to nie potrafi nic.. ale jak się śmiali moi kierownicy to bardziej robotnicy słuchali mnie niż ich.. jednak kobieta na budowie łagodzi obyczaje nie ma co! ja uważam że trzeba żyć w zgodzie ze wszystkimi na budowie.. kilka razy w mrozy straszne panów zawołałam na herbatkę żeby się ogrzali i posiedzieli chwilkę w ciepełku.. później o cokolwiek ich ie poprosiłam to nie było żadnego problemu ;-) ritta i ja też uważam że na budowie długie spodnie, buty robocze i koszulka z krótkim rękawem... wymagam tego od ludzi to dlaczego sama mam chodzić inaczej ubrana :tak:
nadzieja - to ja waże ponad dwa razy tyle co ty :-D:-D:-Dto mnie teraz zdołowałaś :-D

caroline, Ritta no tak ciekawie czyta się o waszej pracy, że aż zapytam, a czym konkretnie się zajmujecie na tej budowie.
Wskoczę tylko do łazienki bo już wolna, i zaraz wracam.

Już jestem, ale widzę cisza, więc chyba i ja oddalę się do sypialni.
Lisica jeśli dobrze pamiętam, widziałam twoje zdjęcie na grupie, nie możesz tyle wazyc, dobrze wyglądasz.

Wszystkim które dziś zaczynają tuli-tuli (jak to napisała któraś z was nie pamiętam która, ale mi się spodobało) życzę owocnych staranek. Idę spac, muszę się wyspac jutro ciężki dzień a po jutrze jeszcze cięższy, za to w sobotę się będziemy imprezowac:-):-):-)

Bella dzięki Kochana ale waga nie kłamie :-D na szczęście jestem wysoka więc jakoś się to rozkłada a poza tym synuś mnie zasłania na zdjęciu i mało widać :-D

reklama
Caroline ja już tę 100 przerabialam i nie mogę do tego dopuścić. Oby ciąża nie przypominała tej pierwszej leżącej bo nie wyobrażam sobie tego...

Do góry