reklama
-caroline-
Fanka BB :)
hej dziewczynki :-) oj ale tu produkcja wre aż miło :-)
jeśli chodzi o libido to u mnie teraz była przerwa ze względu na choróbska różne ale teraz jestem taka meega stęskniona że nie ma co narzekać
jeśli chodzi o prace na budowie to też ritta u mnie było na początku ciężko.. tzn trzeba było ustalić granice i podnieść głos kilka razy żeby nie było że kobitka to nie potrafi nic.. ale jak się śmiali moi kierownicy to bardziej robotnicy słuchali mnie niż ich.. jednak kobieta na budowie łagodzi obyczaje nie ma co! ja uważam że trzeba żyć w zgodzie ze wszystkimi na budowie.. kilka razy w mrozy straszne panów zawołałam na herbatkę żeby się ogrzali i posiedzieli chwilkę w ciepełku.. później o cokolwiek ich ie poprosiłam to nie było żadnego problemu ;-) ritta i ja też uważam że na budowie długie spodnie, buty robocze i koszulka z krótkim rękawem... wymagam tego od ludzi to dlaczego sama mam chodzić inaczej ubrana 
nadzieja - to ja waże ponad dwa razy tyle co ty

to mnie teraz zdołowałaś 
jeśli chodzi o libido to u mnie teraz była przerwa ze względu na choróbska różne ale teraz jestem taka meega stęskniona że nie ma co narzekać

nadzieja - to ja waże ponad dwa razy tyle co ty

-caroline-
lisica to mnie pocieszyłaś 
bella ja z wykształcenia nie jestem budowlańcem - ja zajmuję się bhp na budowie ;-)

bella ja z wykształcenia nie jestem budowlańcem - ja zajmuję się bhp na budowie ;-)
Bellaa
Wszystkim które dziś zaczynają tuli-tuli (jak to napisała któraś z was nie pamiętam która, ale mi się spodobało) życzę owocnych staranek. Idę spac, muszę się wyspac jutro ciężki dzień a po jutrze jeszcze cięższy, za to w sobotę się będziemy imprezowac:-):-):-)
-caroline-
bella kolorowych snów :-)
lisica. jeeeju ja się boję że w ciąży to będę ponad 100 ważyła
w poprzedniej zaczynałam od 67 kg a skończyłam na 95 

lisica. jeeeju ja się boję że w ciąży to będę ponad 100 ważyła

reklama