A ja sie powchale ze udalo mi sie wkocu zrobic pierogi

40 sztuk

hurrra
kobietka poczekaj z uaktualnieniem listy

Mnie to biale ciagle zalewa... bez wkladki ani rusz
Amalie za 400tys w mojej starej miesjscowosci kupisz dom i to solidny z ogrodkiem
Sasiedzi kupili dom za 350tys, dwupietrowy, wyremontowany, garaze, ogrod a na ogrodzie basen.
Aschlee
mytez na wynajetnym i tez mam nadziej ze wkrotce sie to zmieni. z drugiej strony z wynajetym latwiej bo w razie dostania lepszej pracy latwiej sie wyprowadzic niz czekac ze sprzedaza domu lub dojezdzac do pracy zbyt daleko.
Flensburg to jeszcze Niemcy albo juz Dania?
inis ja na temat Polski mam bardzo negatywne zdanie i nie wyobrazam sobie zycia z dziecmi w Polsce... a wierz mi mielismy w PL wszystko czego moze chciec rodzina ale patrzac na NFZ, Urzedy, w chwili obecnej ceny, POWIETRZE (mieszkalismy na Slasku) pozostalo spakowac dorobek i fruuuu za granice. Gdyby w Polsce nie mieszali moi rodzice wiecej bym tam nawet na urlop nie przyjechala.
anastazi super
Ritta mi nie brakuje kontaktu z rodakami, zwyczajnie latwiej mi sie po Polsku pisze

Niemki sa dziwne pod wzgledem spraw ciazowych i zwyczajnie nie lubi z nimi o tych sprawach rozmawiac/pisac Moja najlepsza kolezanka jest Ruska
Domka ja sie ciesze ze u Nas jest system ze dzieciaki klasy 1 maja szkole od 8.10-12.10 w drugiej klasie ma cos sie zmienic i raz w tyg 9.10-13.10
Ufff odpisalam

duzo latwiej sie odpisuje jak sie ma otwarte drugie okno z sama odpowiedzia i czytajac na bierzaco sie uzupelnia
Ja patrzec na siebie w lustrze nie moge, mam buzie w pryszczach! o losie jak 15latka

ja juz nie pamietalam co ro pryszcze!!
Odnosnie suplementow: codziennie biore MG, potas, Omega3 do tego jemy bardzi duzo warzyw i owocow. Slodkosci jak na lekarstwo

Mialam badania robione pod wzgledem witami i wyniki mialam jak noworodek

oby tylko w kolejnej ciazy nie zlapac poraz kolejny anemii bo branie zelaza zle wspominam... ciagle mialam zaparcia.
bunia31 czesc 
Myszencja82 czesc