reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki 2014

ja mam do tej pory +1.5kg - az dziwne bo odkad minely mdlosci znowu zaczelam wciagac slodycze w ilosciach hurtowych :no:

tez szukam takich roznych okazji tych drozszych rzeczy :-D

w ogole to teraz mi te tygodnie szybciej mijaja, do 12tc mi sie ciagnelo, i mam wrazenie ze dopiero co byl 12tc, 14tc a tu dzisiaj zaczynam 17tc :) to juz prawie polowa ;)

mi tez teraz szybciutko jakoś leci. 15 tydzień, o mamo:pPP na ten zbawienny 12 czekałam z utęsknieniem a teraz już idzie:)

W poprzednim tyg były w lidlu dwa przepisy na schab. Może coś wykorzystasz.

Dziewczynki trzymajcie kciuki, mam wizytę dziś o 15:40 :eek:

trzymam z całej siły:)

reklama
Witajcie majóweczki :)

Przybyli ułani schorowani do domu :D

Przetrzymali nas do dzis, bo pierworodny załapał RV+ na oddziale i chcieli go mieć pod kontrolą. Całe szczęście już po bólu.

Miałam dziś robiony test na obciażenie glukozą. No cóż... Homary to nie były, ale dało radę przełknąć. Najgorzej, że trzeba było być na czczo.

Jestem wykończona po tym całym pobycie w szpitalnym spa i marzę tylko o prysznicu i spaniu a tu dupa, bo za godzinę muszę jechać do urzędu miasta. Ale obiecałam sobie, że jak wróce i się piep**ne w łóżko, to do jutra wara do mnie podchodzić :)

Nie dam rady was nadrobić, ale mam nadzieję, że będę już teraz na bieżąco :)

Hejka!
Wrzucam foto leżaczka :
1458663_612296618829286_52514668_n.jpg

Dziś mnie głowa boli, coś paracetamol nie chce pomóc, więc się jeszcze pomęcze i wezmę drugą tabletkę.
Widziałam debatę o wadze, ja 1,5 kg mniej, cały czas w dół idę, ale podobno teraz tylko ma iść do góry- no zobaczymy :-)

Załączniki

• 1458663_612296618829286_52514668_n.jpg
    1458663_612296618829286_52514668_n.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 85
witam ;-)

zaspana :-D wczoraj poleniuchowałam, pospałam w dzień ;-) wieczorem zasnąć nie mogłam :-D do tego nawpierniczałam się przed snem mandarynek, więc wstawałam co chwila sikać :wściekła/y::wściekła/y:

będę mieć tydzień roboczy krótszy ;-) czwartek - piątek mam szkoleniu w Jaworznie z prawa górniczego i geologicznego :-D a co, jadę ;-) odpocznę od mężczyzn moich prywatnych ;-) jadę z dwoma służbowymi ;-) przypomnę sobie prawo, bo już mi troszku z głowy wyleciało ;-)
tylko :szok: jak ja wytrzymam dwie noce bez mojego ślubnego :szok: nawet znieczulić się nie będę mogła by zasnąć szybciej ;-)

LENA ja też nie lubię poniedziałków ;-) byle do piątku :-D

Witajcie majóweczki :)

Przybyli ułani schorowani do domu :D

Przetrzymali nas do dzis, bo pierworodny załapał RV+ na oddziale i chcieli go mieć pod kontrolą. Całe szczęście już po bólu.

Miałam dziś robiony test na obciażenie glukozą. No cóż... Homary to nie były, ale dało radę przełknąć. Najgorzej, że trzeba było być na czczo.

Jestem wykończona po tym całym pobycie w szpitalnym spa i marzę tylko o prysznicu i spaniu a tu dupa, bo za godzinę muszę jechać do urzędu miasta. Ale obiecałam sobie, że jak wróce i się piep**ne w łóżko, to do jutra wara do mnie podchodzić :)

Nie dam rady was nadrobić, ale mam nadzieję, że będę już teraz na bieżąco :)

dobrze, że już Was wypuścili:)

Hejka!
Wrzucam foto leżaczka :
Zobacz załącznik 594331

Dziś mnie głowa boli, coś paracetamol nie chce pomóc, więc się jeszcze pomęcze i wezmę drugą tabletkę.
Widziałam debatę o wadze, ja 1,5 kg mniej, cały czas w dół idę, ale podobno teraz tylko ma iść do góry- no zobaczymy :-)

świetny ten bujaczek:))

Aśku, faktycznie bez znieczulenia samodzielne hotelowanie jest jakieś "dziwne" :pPP Zwłaszcza, że Twoi służbowi pewnie jak to na szkoleniu będą się znieczulać;)

Ostatnia edycja:
Aśku to widze że do mojego miasta przyjeżdzasz na szkolenie ? :-)

ja po Amelce mam taki leżaczek allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-3w1-18kg-kurier-i3685730677.html

reklama
Dziewczynki trzymajcie kciuki, mam wizytę dziś o 15:40 :eek:

ja dzisiaj też mam wizytę o 15:40 ;-) będę trzymała kciuki by było wszystko ok :tak:

dzięki Dziewczęta za info o pęcherzu;-) jakoś muszę dać radę żeby coś tam było ale żeby nie narobić na leżankę :-D

co do wagi to na początku spadłam 1 kg teraz coś czuję że nadrobiłam ten utracony kilogram i chyba dobiłam jeszcze jeden (wg mojej wagi) ale zobaczę dzisiaj na wizycie co wyjdzie wg ich wagi
nic dziewczęta mnie czeka wyjazd do Szczecina wizyta u teściów i wizyta u lekarza więc się zbieram...
życzę miłego poniedziałku :-)

Do góry