reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

a co do chłodu w kwietniu to ja kupiłam dla małej kombinezonik-pajacyk ciepły, który Wam pokazywałam i mama dzwoniła, ze kupiła jeszcze dwa więc mam nadzieję, że wystarczy chociaż u nas niestety zima pewnie do maja się przeciągnie i pewnie jeszcze w kocyk będę owijac..

reklama
A co myślicie dziewczyny o czymś takim? :)

3723759492.jpg

Kocyk rożek becik otulacz śpiworek husta nosidełko (3723759492) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Załączniki

• 3723759492.jpg
    3723759492.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 197
GoGa ..dla mnie otulacz nie ma praktyki no moze w wózku choć myslę że kombinezon lepszy i kocyk wiecej praktyczny..
AuniaGr..Krzesełko super fajne jak tylko Ci się podoba i chcesz tyle zainwestować to kupuj,ja mam po starszym synku drewniane i może od znajomych dostane..
A i ja się pochwalę ubrankami dla mojej księżniczki body i śpiochy kupiłam po połówkowym prenatalnym aby już mysleć tylko pozytywnie :-) i dzisiaj przywiozłam od rodziców ubranka po moim synku,wszysko jest super ekstra ale wiekszość niebieskich i w samochody ;-)

2013-11-27 18.35.27.jpg2013-11-15 16.49.58.jpg2013-11-15 16.48.56.jpg

Załączniki

• 2013-11-27 18.35.27.jpg
    2013-11-27 18.35.27.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 107
  • 2013-11-15 16.49.58.jpg
    2013-11-15 16.49.58.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 112
  • 2013-11-15 16.48.56.jpg
    2013-11-15 16.48.56.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 109

Wygląda super, ale kilka rzeczy mi tu nie pasi- np. nie położyła bym w nim dziecka spać, bo na kapturku będzie mu nie wygodnie a w kapturku bym się bała.
Za to do fotelika nie przełożysz rączek. Chyba tylko wózek i jakieś szybkie wyjście przed dom np. do listonosza.
Nie mniej podoba mi się strasznie :)

Dziewczyny co sądzicie o tym krzesełku. Fisher Price Krzesełko Cudowna Planeta T1837 - Ceneo.pl wiem, że to jeszcze wcześnie, ale widziałam je w TK Maxx za 300 zł, a w najtańszym sklepie internetowym kosztuje 475 zł więc zastanawiam się czy nie poczynić inwestycji na przyszłość.

Super jest i weź pod uwagę, że stawiasz to to w kucni jak gotujesz, pochylasz oparcie i taki 4 miesięczniak widzi wszystko z góry i siedzi a ty masz go na oku.
Potem do karmienia jest idealne i to dość długo- bo potem dajesz po prostu nisko.
Ja miałam przy Kaju i sprawdzało się super!

GoGa ..dla mnie otulacz nie ma praktyki no moze w wózku choć myslę że kombinezon lepszy i kocyk wiecej praktyczny..
AuniaGr..Krzesełko super fajne jak tylko Ci się podoba i chcesz tyle zainwestować to kupuj,ja mam po starszym synku drewniane i może od znajomych dostane..
A i ja się pochwalę ubrankami dla mojej księżniczki body i śpiochy kupiłam po połówkowym prenatalnym aby już mysleć tylko pozytywnie :-) i dzisiaj przywiozłam od rodziców ubranka po moim synku,wszysko jest super ekstra ale wiekszość niebieskich i w samochody ;-)

Zobacz załącznik 596130Zobacz załącznik 596131Zobacz załącznik 596132

to zostaw dla 3ciego ;) W sumie teraz masz wymówkę i możesz kupooować :D

Wczoraj juz padłam ale dzisiaj wam presyłam moje kolejne zakupy dla Synka :) nie mogłam sie powstrzymac jak je zobaczylam w sklepie :)

20131201_132024.jpg

Załączniki

• 20131201_132024.jpg
    20131201_132024.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 75
Hej mamuśki
Przeglądałam dziś niemowlęce ubranka, które posiadam po synku i okazuje się, że jest tego cała masa. I znów szok:szok:...to niewiarygodne, że mój synio był tak maleńki:-)
Przebrałam jak na razie te najmniejsze pod kątem córci- białe, żółte, zielone a resztę odłożyłam....Tak myślę, że jeśli będę miała 100% pewność, że mam córcię to te chłopięce mogłabym sprzedać lub zamienić na "różowe". Co o tym myślicie...byłaby któraś z mamusiek zainteresowana???

Ja w końcu dostałam dostawę z domku od mamy i mam już wszystko co kupiłam u siebie :) mam nadzieje, że wieczorem się uda załadowac fotki :D zdążyłam też kupic trochę chłopięcych ciuszków zanim się okazało, że jednak mamy Lilcie to chyba poczekają na kolejnego maluszka ;)

reklama
Do góry