reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Ja na szczescie do mnie do szpitala nie potrzebuje nic. Wystarczy kosmetyczka dla mnie i ubrania na wyjscie. No ale wiadomo ubranka dla malego tez wezme bo nie lubie szpitalnych. Jeszcze laptopa i aparat ;) a dokumentow zadnych nie trzeba tylko karta ciazy

Albo czarna i jak dojdzie tamta to ja sprzedam... Bo do granatu to bym musiala buty jakies nowe kupic bo teraz zamawiam sobie kozaki brazowe a to mi sie z granatem nie widzi. Wogole u mnie dzisiaj -40-50% online w h&m na wszystko, oprocz najnowszej kolekcji. Wiec szaleje :) moj mnie zabije jak jutro wroci hehe :) bo w sobote jedziemy na zakupy :D

Ile kupujecie paczek pampersów na początek nr 1 i nr 2?
Myślałam żeby po jednej paczce kupić póki co. A jak więcej to dwa opakowania kupić nr 1 i jedno opakowanie nr 2 czy na odwrót?
Zielona jestem:eek:.

Dzięki!!!
Z małym problem taki, że mu nie wszytko wolno, bo bierze dużo leków.
Jaspis ja bym kupiła po paczce, jak coś zawsze dokupisz:-D
Boże wieje coraz gorzej, a ja sam z małą na noc zostaję:-:)-(

widze, że temat pampersowy sie pojawil ;-) ja myślę, że na początek kupię po max 2 paczki tego i tego. A nawiązując, to czyms ię różnią te zielone od tych białych pampersów? :zawstydzona/y:

Co do wiatru...w kuj.-pom. to wieje co raz mocniej :-( i jeszcze śnieg pada :-(

A te pampersy 1 lib 2 to jak to? Bo ja chcialam kupoc new borny z babydreams czy jakos tak... jitro pojde na wizyte i moe gin mi doradzi gdzie co i jak sie mam pytac.... no zielona jestem

Ja kupilam przy malej 2 paczki nr 1 i jedna paczke nr2. Ale tata musial dokupic jeszcze jakos 3 paczki nr1 pozniej bo w nr 2 sie topila i przeciekaly wiec na nr1 bylismy dlugo. Przy 51cm 3755g

reklama
Do góry