Witam was niedzielnie!!! :-)
My dzisiaj z mezem pospaliśmy dlugo, bo wstaliśmy dopiero po 10. I teraz zjedliśmy sniadanko i chyba zaraz pojedziemy do Tesco, bo w lodowce pustki i przy okazji może sobie koszule kupie do szpitala. ;-)
Jeśli chodzi o ruchy, to moje maleństwo tak naprawde bardzo spokojne jest. Czuje ruchy ale nie tak często jak nie które z was pisza i jeszcze nigdy nie obudzialm się przez ruchy. Ale może rosnie mi maly leniuszek.
Jeśli chodzi o przesady to ja w nie nie wierze i tak mamy już prawie wszytsko i wozek tez w najbliższym czasie będziemy kupowac. Po porodzie nie będę miala do tego nerwow i wogole.
mlodamama21 duzo zdrowka zycze!!!
Moniqaa ja tez zawsze musze być przykryta, nawet jak jest 30 stopni ale mysle, ze w lecie lepiej będzie maleństwo przykryc pieluszka.
ewa86 dzieki za info, tez wlasnie myslam o takim bez tych raczek itp. bo tez robimy wiecej niż jedna zawsze. ;-)
I strasznie się ciesze, ze już jesteśmy tak przygotowane, bo teraz to można sobie jeszcze na spokojnie ogarnąć to wszystko w domu, bo na razie u mnie to wszystko będzie w piwnicy az pokoik i lazienka będą gotowe.
muniuś fanie, ze remont kuchni już tak zaawansowany!

U mnie na razie nawet scian ani podlogi nie ma jeszcze hehe Ale w nastepnym tygodniu będą chyba je stawiac.
kainkas nio niestety nie możemy już tak szalec z porzadkami ani innymi rzeczami. Jakos to trzeba sobie na raty rozkładać.
AnetaNorwegia No to faktycznie zaszalałaś wczoraj!:-) Dzis to musisz duzo odpoczywac!
Nastka-83 masakra mam z ta praca. Mialam zamiar pisac w wakacje, a tu się okazalo ze w ciazy jestem i zle się czulam i wogole, wiec wszystko zostalo.

Ale mam zamiar caly styczeń usiąść nad tym wreszcie. Wszystkie rzeczy z wyprawki będę już mieć gotowe, wiec będę mogla się na tym skoncentrowac. Na szczescie wszystkie książki mam albo mam skserowane, wiec może się uda! Chcialabym najpóźniej w lutym cala oddac a z obrona to zobaczymy czy przed czy po porodzie się wyrobie.
Ozila super, ze już plan pokoiku jest! I babcia na pewno twojego syna utuczy hehe
marcia30 ty zawsze tak wczas wstajesz a ja ostatnio codziennie kolo 10 dopiero. Masakra jakas, czasami bym wolala tak jak ty.
Agnis83 ty chcesz widziec już mete, a mi się tak naprawde wydaje, ze za szybko to wszystko leci hehe;-)
secreto ja kupowalam pare rzeczy u tego grana i mi policzylo tylko 15zl za przesylke. Może był jakis blad ze strony allegro?
Link do bujaczka to:
Tiny Love, Wielofunkcyjny Leżaczek - Bujaczek - Łóżeczko 3w1, kolor czerwono-kremowy do 18 kg - Tiny Love - Świat niemowlaka - Smyk.com
My na razie wszystko bedemy trzymac w piwnicy, bo tylko tam jest miejsce. Ale mysle ze w styczniu będzie pokoik gotowy to na spokojnie będzie się układać wszystko.
A maz chyba dobrze. Okaze się za niedlugo czy się odezwa czy nie.
A jeśli chodzi o stanik to ja na razie chodze w sportowych i mam zamiar kupic dopiero w lutym takie do karmienia.
Koreczek faktycznie nie masz latwo!!!! :-( I pewnie te wszystkie nerwy i wogole to tez wpływają na twoje wysokie cisnienie! Trzymaj się jakos kochana i sprawdzaj sobie ze 3 razy dziennie cienienie i jak faktycznie będzie wysokie caly czas to bym zadzwonila do gina żeby ci recepte wystawil na dopegyt (on nie ma wpływu na maleństwo, a bardzo pomaga na cisnienie). A elektroniczne ciśnieniomierze mogą troche zaniżać ale no jak mialas powyżej 150/100 to obojetnie jaki by to nie był ciśnieniomierz to powinni się tym w szpitalu zainteresowac!!!
mamusia synka Super, ze samopoczucie dopisuje!!!
A ciebie będą denerwowac tylko 2 dni we swieta. Moi rodzice przyjeżdżają do nas do domu na cale 2 tygodnie i ja nie wiem jak ja to nerwowo wytrzymam!

Ale najwyżej powiem, ze się zle czuje i nie będę schodzic z gory hehe
Josek no to faktycznie w ostatnie chwili zdążyłaś się obronic! ;-) Ale masz kochanego meza, ze ci racuszki rano robi!!!
kamaa ja mialam dawno temu depilator i nie dawalam rady, bo mnie tak bolalo.
Milego dnia wszystkim zycze!!!! :-)