reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje za slowa otuchy....
Ja poprostu mialam nocny orgazm ( pewnie z braku ) i skoro lekarz zakazal seksu a tutaj taki psikus...wiec stresa mam...

He he no tak to juz jest - musimy sie wstrzymywac a pozniej w snach to sie kumuluje - ale slyszalam ze takie orgazmy kobietom w ciazy sie zdarzaja wiec kto wie :-D A masz ta nospe w razie czego?? - jak nie to sie zaopatrz na wszelki wypadek jakby skurcze wrocily...

reklama
cross to faktycznie z tego co piszesz najłatwiej i najlepiej w waszym przypadku jest adopcja zarodka i próby aż do sukcesu. Ja mieszkam w uk tutaj łatwiej jest adoptować dziecko niż zarodek. Ja tez adopcje traktuje jako ostateczność bo rownież bym chciała przeżyć ciąże. Nie mamy za wiele czasu bo moje amh spada pomimo wieku (niecałe 31) . Problemem u nas jest brak hablotybu c u męża( czy jakoś tak, jest to najprościej mówiąc brak informacji o powstającej ciazy to znaczy mój organizm jej nie dostaje i zabija zarodek) i niewielka ilośc nk u mnie. Nie wiem jakie mamy szanse ale narazie jestem po szczepieniach limfocytami męża z marnym skutkiem i cokolwiek się teraz wydarzy czekają nas wlewy tak zwane ivki i jest to lek ze stanów właśnie.
P.s tak masz racje nie wiem czym zajmujesz się na codzień ale pisarka byłabym niezła :)
niepokorna masz takie miłe sny a ty się martwisz :) daj spokój relaks i czekamy . Kiedy testujesz? Ja 27 zrobię krew i moze test sikany w wigilie a moze nie.
labo

labo chciałam napisać ze masz piękna bete zdrowa ciąże i normalne objawy ciazowe :) mam nadzieje ze szybciutko dojdziesz do siebie i się do nas odezwiesz.
jo. Mciekawa jestem co ci lekarz powie na tej wizycie . Ja po pierwszej wizycie wyszłam z lista badań do zrobienia za 5600zl plus biopsja endo 600zl ale nic jak trzeba to trzeba...

madzia i piotr – gratulacje. &&& za przyrost.

yplocka - rozmawiałaś z dr na temat spadku tej bety??

Lilia - no to kciuki za maluszki zeby sie pieknie zagniezdzaly:)
Że tak powiem i wzajemnie :tak:

Niepokorna - Tobie oczywiście też życzę, żeby zarodeczki się zagnieżdżały. Kiedy testujesz?? Ja do 28 dc mam brać estrofem 3x1. Ja też mam zwykłą nospę.

Olusia – ja miałam podane 2 zarodki 3-dniowe.

Jogo – moim marzeniem jest znalezienie się w końcu na liście ciężarówek do porodu, ale do tego jeszcze długa droga… Kiedy testujesz??

labo75 – cieszę się, że w końcu usłyszałaś serduszko. Kuruj się w szpitali i czym prędzej do nas wróć.

cross_mind – świetny pomysł z tym pisaniem książki :tak:

genna - powodzenia na wizycie.

Esiek - życzę Ci, abyś dziś ujrzała swój piekny pęcherzyk, albo dwa :-)

GRUDZIEŃ:

17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)
17: Esiek - USG pęcherzykowe

18: genna - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
18: elleni - udany transfer
19: _Infinity_ - udany transfer
23: Siaga - USG serduszkowe
23: keki84 - wysoka beta
23: Oktavi - histeroskopia
27: martaczi - podglądanie zdrowego maluszka
27: Lilia♥ - beta
27: Jogo - wysoka beta
30: Zuzia2011 - wysoka betka

STYCZEŃ:

7: MagdaM33 - wizyta kontrolna
27: martaczi - badanie prenatalne
Hope84 - udane crio
Madzia76 – punkcja

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Ja przyznaję, że czuje się fatalnie. Jestem słaba, często mi się zdarza, że akcję serca mam przyspieszoną i nie wiem co mam z tym zrobić… Wystarczy, że chodzę po schodach i już się zaczyna. Nie wiem czy to nerwy czy co?? Wczoraj w ciągu dnia zaliczyłam 3 drzemki i cały czas zalegałam na kanapie przed TV. Od rana boli mnie brzuch, więc biorę nospe.

Ostatnia edycja:
Hej,
Odstawiłam leki, nie było szans.
Nie wiadomo o co chodzi, wszystko jest pięknie do trzeciej weryfikacji. Potem lipa. Mam mieć kolejną histero, musze umówic się do immunologa. Nie wiem o co chodzi. Piękne zarodki 5AA, wychodzące już z otoczki i znowu to samo.
No nic. Trzeba walczyć dalej. Trzymam kciuku za Was:-)
Pozdrawiam i dzięki za wsparcie.

Labo Kochana Ty to chyba padłaś z wrażenia:-) wypoczywaj :tak:
Lilia jak tam się dziś czujesz widzę, że 27 mamy wspólny dzień musi być szczęśliwy ;-) ja też piję melisę:-D
Zuzia dlaczego robisz dopiero 30 badanie? aha bo Ty sikacza robisz tak? mam nadzieję, że wypoczywasz:tak:
yplocka tulę Kochana !!!

reklama
Yplocka przykro mi :) mam podobny problem zarówno po naturalsiku i ivf identycznie. Ja znalazłam swój problem po zrobieniu pełnego pakietu badań immunologicznych. Tobie tez życzę znalezienia problemu przed kolejna próba. Oczywiście zdaje sobie sprawę ze nie każdy musi miec ten sam problem ale staram się podpowiedzieć w która stronę udzryc .
lilia myśle ze to stres bo na objawy ciazowe za wcześnie dlatego polecam relanium albo syrop hydroxyzinum, oczywiście w umiarkowanych dawkach. Ja nie mam żadnych objawów żadnych boli tylko kawa mi śmierdzi ale to moze po estrofenie. Myśle żeby zrobić test sikany w wigilie ale nie wiem czy się stresowac a na krew 27 tak jak ty pojadę. Głownie dlatego ze nie mam innej możliwości , dopiero w Wigillie lecę do polski a u nas nie robią z krwi tak na zawołanie.

Do góry