reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

heloł ..

Lilith
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzemam jak ode mnie do Ciebie,żeby po usg było wszystko si:tak: szybciutko wracaj napisać co i jak :tak:

Błonka
a u Koraliczka synek??
taki w sam raz z wagą ? a czemu CC miała wskazania czy poród nie postepował?
sto pytań do ...co??:sorry2:

miłego dziewczynki ..ja dziś ruszam na wyprzedaże .:-p

reklama
Czyli synek z 01.01 ? Wspaniale :D Pozdrow ja serdecznie od Nas wszystkich.

Mama kochana, ja miałam szybki scan 31.12, taki prezent na nowy rok :D Scan trwał chyba z 1 minute :D Ale uspokoili mnie, nie boje sie juz ciazy pozamacicznej. Widziałam serduszko, fasolka miała 22,7mm i byl to 9t0d.

Dzis jade na ten prywatny, ma trwac okolo 10-15 minut wiec spokojnie bedziemy mogli popatrzec. I tak sie trochu pietram :zawstydzona/y:

Czyli synek z 01.01 ? Wspaniale :D Pozdrow ja serdecznie od Nas wszystkich.

Mama kochana, ja miałam szybki scan 31.12, taki prezent na nowy rok :D Scan trwał chyba z 1 minute :D Ale uspokoili mnie, nie boje sie juz ciazy pozamacicznej. Widziałam serduszko, fasolka miała 22,7mm i byl to 9t0d.

Dzis jade na ten prywatny, ma trwac okolo 10-15 minut wiec spokojnie bedziemy mogli popatrzec. I tak sie trochu pietram :zawstydzona/y:
&&&&&&&&&&&&&& no to za usg :D nie bój się :) tylko oko nacieszysz, na pewno jest ok :) moze dostaniesz jaies ładne fotki to nam pokarzesz :)

a ja sie zeźliłam bo zapomnialam, że nie zapisałam się na wizytę do ginki.. miałam isc 10 stycznia a że sie zagapilam i dopiero dzis zadzwonilam się zapisac to jest miejsce dopiero na 3 lutego i co ja mam robic????? :/ jestem geniuszem normalnie

wróciłam z zakupów...
czemu tak jest ,że jak sie nie ma forsy to się maaaaase rzeczy podoba a jak kasa w kieszeni to nie ma co kupić???????:sorry2:

w każdym razie kupiłam zielone-taka butelkowa ciemna zieleń-kozaki, 2 bluzeczki, wagę elektr.:cool2:......weszłam już :szok: przeżyłam...2,5 kg na +...wybiło 59,5......pocieszam się ,że jutro @ przyjdzie to trochę wody zejdzie ,ale reszta to na bank słodkości:nerd:

dzieci wyszalały się w kulkach 2 h..potem Mc D...i na chatę :-D

pranie wstawiłam ,taka piekna ,wiosenna pogoda,że raz dwa na ogrodzie wyschnie:tak:

Błonka
dzięki za wszelakie info od Koralikowej :tak:

Lilith
nie bój się -za ręke trzymam i ...miłegooo oglądania dzidziolka:-)

Mama no tak to jest z tymi zakupami :) Czesto tak miewam z ubraniami dla malej, idziemy na zwykle zakupy spożywka etc, a tu mi mignie taka kiecka, takie gatki i jeszcze lepsze butki. To mysle, nie ucieknie, kupie pozniej a pozniej to co? Juz nie ma..
Ale zakupy i tak chyba udane masz a waga przeciez idealna. U Nas rowniez pogoda wspaniala, nic mi po niej bo i tak nie wiele z lozka wychodze, za to jutro akurat jak Jud ma konie zas sztorm bedzie :wściekła/y:to pewnie zas w gnojarni wyladuje :wściekła/y:

Blonka a jakbys w recepcji powiedziala, ze na taka date Ci ginka kazala przyjsc i tyle? Albo przyjdz i udawaj zdziwiona, ze przeciez dzis 10, tak sie zapisalas jak lekarka kazala :tak:

Widziałam malucha, oczywiscie serca bijącego znowu nie zobaczylam od razu :D Usg swietne, nie zaluje ani grosza. Byłam z mezem i mala. Super warunki, ja sobie leze, oni wygodnie siedza obok a przed nami wielki tv z fasolka. Posprawdzala babeczka jajniki, macice i wsio co mozna, zadnych problemow, zadnych krwawien czy innych wyciekow w srodku, na jajnikach nie ma torbieli. Serce pieknie bije, pokazala mi przeplyw na sercu i pepowinie, wszystko idealne. Od wtorku fasol wiekszy i dzis juz mial 25,1mm. Termin potwierdzony na 05.08.
Mam zdjecia, wkleje zaraz. w tym jedno z wtorku.

Teraz sie zastanawiam, chce isc na 4d i tak mysle, ze chyba zapisze sie na 16 tydzien. Od razu plec sprawdze. Ceny maja przyzwoite, bardzo mili wszyscy, pokoik taki prywatny, swietna atmosfera. Troche poszaleje w tej ciazy, takie cuda to u Nas sie nie zdarzają a na kolejna pocieche i tak nie licze, wiec czemu nie. Dzidzia ver 2.0 31.12.13..jpg02.01.2014 2.jpg02.01.2014 4.jpgDzidzia ver 2.0 02.01.14..jpeg

Załączniki

• Dzidzia ver 2.0 31.12.13..jpg
    Dzidzia ver 2.0 31.12.13..jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 42
  • 02.01.2014 2.jpg
    02.01.2014 2.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 39
  • 02.01.2014 4.jpg
    02.01.2014 4.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 37
  • Dzidzia ver 2.0 02.01.14..jpeg
    Dzidzia ver 2.0 02.01.14..jpeg
    33,9 KB · Wyświetleń: 46
ale cudo :D bomba :D uwielbiam ogladac zdjecia z usg :) swoje tez czesto ogladam :)
w 16 tygodniu na pewno juz plec zobaczysz jak jest super wypas usg :p chyba ze sie maluszek schowa :p ja tez mam fajny gabinet tam gdzie chodze na te prenatalne, emek w fotelu , przed nami wielkie tv chyba z 42 cale... i wszystko dokladnie widac :)
lilith tak sie nie da... one zawsze mowią, prosze sie pytac lekarki.. a co jaj powiem :p ze zapomnialam o wizycie na usg? stwierdzi ze zwariowalam :p niektore laski co chwile by chodzily a ja zapomnialam :p hehe... ale ide na genetyczne zaraz wiec sobie odpuszcze usg u niej a mam zapisana wizytke na 3 lutego :p

Błoneczka
&&&&&,żeby się udało szybciej z terminem niż w lutym ...
a Zosia jaka podobna do Cię :tak:

Lilith
cuuuudnie
cu-dow-nie!!
ależ piękny dzidziuś :tak::tak:
kamień z serca co?? zdrowa ciąża i brykająca dzidzia-czego więcej chcieć :-)
super!!

zapomniałam Wam napisać ,że jak staliśmy na światłach przed Centrum Handl.to koło nas na pasie stał wóz strażacki z ekipą strażaków..

moja córa mówi:
mamo ,tam jest dużo strażaków a jeden zrobił do mnie tak ;-)

ja Jej na to
córcia ,nic dziwnego-jesteś podobna do mamusi :cool2::-p:-D:-D

śpijcie dobrze..

Lilith Ty pewnie z fotkami z usg pod poduchą co ???:-p

reklama
Dziękuję kochane.

Mama, dobrze córci powiedziałas :)

Ja chyba usne ale na muszli znowu, nawet nie ma chwili by Wam cos spokojnie napisac, już tak późno a ja nadal wymiotuje..

Całuje Was mocno, jutro może będzie lepiej :D kolorowych snów kochane :*

Do góry