reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Heja... Wpadam i co widzę :szok: jednak wątek odżył :happy::rofl2::happy: SUPER!!!

KORA -
Kochana MOJE GRATULACJE 15 TYDZ CIĄŻY SUUUUUUUUUUUUUUUPER!!!!! :tak:
U mnie 32 w trakcie :-)

KORALIKOWA - MOJE GRATULACJE !!!!!:-)

BŁONIA -
Ale masz cudowną Tą Zosiulkę :-) i gratuluję drugiej córeczki :tak:

LILITH -
cudowne zdjęcia...

Mama -
a jak u Ciebie w pracy? Wszystko OK!

U nas jakoś leci...byłam 2 stycznia na USG. Domisio jest bardzo drobny jak na 30 tydz ważył 1300 gr. Mam kontrolę 16 stycznia i zobaczymy a to mój synek który ewidentnie nie chce buzi pokazać...tylko się nieśmiało uśmiecha :-)

WP_20140102_002.jpg

Załączniki

• WP_20140102_002.jpg
    WP_20140102_002.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 43
nikusia jaki wstydzioch :) Dominik.. jak bym miala synka tez bylby Dominik :)
faktycznie malenki ale porod lekki za to, ale wszysto gra tak? :) ah chcialabym juz byc w 30 tygodniu!!

Błonka wrzucałaś ale to już było jakiś czas temu, pochwal się znowu chętnie oko naciesze. Sama uważam, że jeszcze nic nie mam, choć mąż mówi co innego :-D fakt faktem brzucha wciągnać się nie da.. to kto wie, może to nie tylko tłuszczyk :-D

Nikusia śliczne zdjęcie, łapie za serducho i bardzo wzrusza :tak:

Błonia - dzięki :-) No tak jest zdrowiusieńki tyle, że malusi. Troszkę się na początku martwiłam, ale moja Nikusia też drobna była w brzuszku a urodziła się 2750 w 39 tyg ciąży więc ok.

Teraz wiesz... po tym co przeżyliśmy mój gin dmucha na zimne i wszystko musi mieć pod kontrolą...ale to dobrze bo ja wtedy czuję się bezpieczniej... A wiesz że ja też jak w 20 tyg byłam to myślę sobie Boże jakbym chciała już 30 tydz a tu patrz 32 zasuwa ...nie obejrzysz się a będziesz miała swoją niunię przy sobie...:tak:

Mam do sprzedania ciuszki po mojej Nikusi jakbyś chciała....nie wiem czy już kiedyś Ci pisałam...jakby co podaj na priva adres mailowy po przesyłam ci foty, dobre firmy za drobne pieniążki :cool2:

LILITH - dzięki :-)....Zobaczycie chwila moment i każda z Was będzie wstawiała zdjęcia swoich maluszków
A jak się ogólnie czujecie ? Jakieś specjalne dolegliwości??

ZJOLA JESZCZE WPADA TU ????

reklama
witam sie i ja z kawką.

Nikusia
śliczny Domi:tak:
mój był koń przy porodzie :-D 4100:-pa Twój to kurczaczek.
a później na maminym (.) nadgoni :tak:

Błonka
dawaj brzucha :-D

Lilith
Ty też dawaj jak masz :-p

Koraaaaalik ;)) ?????

pozdrawiam ;)

Do góry