Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lilith biedaku, ale Cie wymioty męczą . Najważniejsze jednak, że z Dzidzią ok. Cudne fotki!
Błonka - też uwielbiam . Na swoje patrzę kilka razy dziennie w tel . Jak świr . No ale taki cud po tylu latach to się człowiek nacieszyć nie może.
Dokładnie, moje lezą obok wyrka, ja w nim i ciągle sięgam po nie, otwieram, zaglądam i się przypatruję nadal nie wierząc co widzę
Ostatnio nawet zaszalałam i włączyłam sobie i córce płyke z usg z nią, połówkowe, trwało 40 minut więc jest co oglądać Mam nadzieję, ze podobnę będę miała z drugą fasolką
Kora a Ty jak się czujesz kochana, 15 t juz, pozazdroscic. Jak i Blonka, najgorsze juz za Wami
wpadlam zobaczyc czy jest ruch ale uciekam, na spacer sie umowilam, piekne slonce i 9 st wiec lecimy.. musialam wczoraj mlodej kupic polarowe spodnie i ala bluzo kurtke bo na kombinezon jest za cieplo po prostu.. wiosna
Lilith gratuluje
wpadlam zob co u Was dzis wolne jak wszyscy jutro rano a poznej mam 3 dni urlopu to zajrze ponownie
ewcia ktos urodzil przed Toba tego 1 stycznia?
Hej hej
Wpadam z dobrymi wieściami z wczorajszego USG dzdziol ma się dobrze, wiek z USG idealnie z OM się zgadza - dziś 10t4d. Odetchnęłam zaczynam planować i wymyślać imiona