reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Gratulacje udanych wizyt!
U nas też super. Lekarz podtrzymał, że na 100% będzie dziewczynka :)
Obwód główki 15,28
Obwód brzuszka 12,05
146 uderzeń serduszka na minutę
przybliżona wielkość 18cm
waga około 224g
A oto nasza Piękniusia:
CORECZKA_17.jpg

Załączniki

• CORECZKA_17.jpg
    CORECZKA_17.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 122
reklama
Obwód główki 15,28
Obwód brzuszka 12,05
waga około 224g
A oto nasza Piękniusia:
Zobacz załącznik 602818
Ale prześliczny nosek :) no księżniczka Ci rośnie! Gratuluje :)

Gratuluję wszystkich wizyt!!! Córeczek i syneczków :-D
Ja też dziś wizytowałam ale USG nie było :no: choć może i dobrze, że moje maleństwo nie jest tak często męczone... Gin pobrała próbkę na cytologie, przepisałam badania krwi i moczu oraz dała skierowanie na połówkowe. Wizytę mam na 31.01 i liczę, że wtedy sie dowiem czy sisuś czy cipcia ;-)
Najważniejsze, że nic złego się nie dzieje i że czuję ruchy :tak:

Hej dziewczyny:)
czy wiecie moze co oznaczają fosforany bezpostaciowe w moczu? Mam sie martwic?;(

Hej, ja własnie też mam wyniki moczu i krwi, bardzo liczne forsforany bezpostaciowe, dodatkowo cięzar własciwy i PH poza normami. Ja mam wyniki przez internet i moja gin je skomentowała, że poza normą i mam przyjśc na konsultacje. Tak więc w piątek usg połówkowe, a w poniedziałek ide do niej z wynikami - podejrzewam że mam infekcje, chodziłam na basen z córą wiec miałam gdzie załapać.

A tak w ogóle to sporo chłoptasiów rośnie w tym pokoleniu :) Ale ponoć łatwiej potwierdzić chłopca, niż dziewczynke.

Obwód główki 15,28
Obwód brzuszka 12,05
waga około 224g
A oto nasza Piękniusia:
Zobacz załącznik 602818

sliczna gwiazdka :D wymyslilas juz imie ??

reklama
Do góry