reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Lilia dziękuję za miłe słowa ;-)

Cieszę się że znalazłam te forum, lżej jest na sercu jak można liczyć na tak wspaniałe wsparcie.

Mieszkam na Islandi i mam tu tylko dwie przyjaciółki które mnie wspierają, ale one mają dzieci i też nie za bardzo rozumieją mojej sytuacji, starają się ale ja wiem że dopuki nie znajdziesz się samemu w takiej sytuacji to nigdy tego nie zrozumiesz, mama i siostra też tu są, ale z siostrą nie mam dobrego kontaktu a mama nie umie mnie wspierać. . Mąż mnie wspiera, ale jest strasznie zamknięty w sobie i nie potrafi wesprzeć tak jak kobieta kobietę .. naprawdę super że jesteście :-)

reklama
Olusia - czy ja dobrze pamiętam, że Ty od dziś bierzesz antyki??

Jo.M. - czy ja dobrze pamiętam, że do końca marca bierzesz lekii od kwiatnia możesz zacząć przygotowywać się do kolejnej próby??

Lilia♥ tak od dzis biore antyki bo dzis dostalam @ w zasadzie w nocy juz dostalam plamien.. ale jeszcze nie mam @ takiej jak powinnam miec.. ale mysle ze sie rozkreci... czyli mam brac od dzisiaj mimo tego?

Olusia - to może poczekaj do 18.00 może się rozkręci i to będzie ta Twoja @
:-)

A swoją drogą to fajnie, że już zaczynasz swoją kolejną walkę :-) też już bym chciała, a nawet nie wiem co, gdzie i jak :-(

Lilia♥ ja od jakiegos czasu mam skape te miesiaczki... a co jak sie nie rozkreci? to mam dzis nie brac anty? czy brac mimo tego? nio zobaczymy jeszcze... mam jeszcze troszke czasu... :-D
Tylko wiesz nie wiem czy miedzy czasie nie zrobie sobie badan zanim w ogole zaczne sie stymulowac... :tak: nie wiem czy w poniedzialek nie pojade do laboratorium... i z wynikami pojde do lekarza jak bede brala 2 opakowanie tabletek.. ale myslalam jeszcze o tym schrachingu w cyklu poprzedzajacym stymulacje... czyli myslalam o lutym... zeby pojsc z wynikami i umowic sie na schraching...

reklama
Olusia7982 - dobrze mi się tu żyję, mieszkam tutaj już ponad 9 lat, więc do klimatu się już przyzwyczaiłam, ale rzeczywiście klimat mamy tu zmienny i to strasznie, jednego dnia mogą być tu 4 pory roku. . W zimę jest zimno i ponuro , , przez 4 miesiące mamy dzień tylko przez 4-5 godzin a reszta to noc, w niech których częściach Íslandi ludzie nie widzą słońca przez 5 miesięcy. . Za to lato jest nawet nawet, nie mamy takich upałów jak w Polsce, , ale w miarę jest ciepło, zdążają się czasem dni gdzie mamy naprawdę upały. . Tylko że często u nas wieje, jest to wyspa wiec cały wiatr idzie od oceanu, ale da się przeżyć. . Jednego co mi brakuje to tej zieleni, kwiatów co jest w Polsce, jest to wyspa wulkaniczna wiec za dużo zieleni nie ma. . Najbardziej uwielbiam tu białe noce w lato, przez prawie 3 miesiące nie ma tu nocy tylko cały czas dzień..
Ogólnie życie jest tu spokojne, najważniejsze że jest praca, trochę daleko do Polski i strasznie drogie są bilety, więc rzadko się lata do ojczyzny, ja już w sumie nie byłam 8 lat. Ale kiedyś w końcu pojadę ;-)

Do góry