reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Dzisiaj byłam w Diagnostyce zrobić progesteron i tsh, wyniki dopiero za 2 godziny, dziś jest 6dt 3 dniowego zarodka.
Na stronie internetowej Diagnostyki nie ma cen, ale pobrałam od Pani rejestratorki cennik, gdyby któraś chciała wiedzieć ile co kosztuje to pytać się :-) cennik z Poznania, ale myślę że ceny mają wszędzie te same

reklama
Wszystkie Dziewczyny chciałabym się w końcu z Wami oficjalnie przywitać :) jakoś mi było niezręcznie, bo ja cały czas jestem jeszcze przed IVF, ale czytam Was namiętnie bardzo często i czasem coś napiszę, więc czas się oficjalnie przywitać. Tak na marginesie jesteście tu wszystkie wspaniałe, a ja nie wiedziałam, że można się tak bardzo cieszyć cudzymi sukcesami, dopóki nie zaczęłam czytać po kolei o wysokich betach kolejnych ciężarówek tu na forum!!!
Ja czekam i czekam i czekam, taki ze mnie pechowiec, że jak już mam zaczynać procedurę to pojawia się znikąd torbiel i muszę 1-2 miesiące brać antyki :/ miałm mieć IVF w styczniu, ale przez torbiel czekam jak w jakiejś bezsensownej kolejce i tak już od listopada. 18.01 idę do Dr i proszę trzymajcie kciuki, żeby francy już nie było :-) to będę mogła w końcu do Was dołączyć :-)

Esiek nie wiele Tobie tym razem wniosę do sprawy, ale mówię jak było u mnie: jak wstałam z łóżka w szpitalu 2 godziny po zabiegu pierwszy raz na nogi to wyleciało ze mnie duuużo krwi i ... to był koniec mojego krwawienia po łyżeczkowaniu. Potem praktycznie już nic. Trochę jakby osocza, czasem ledwo ledwo zabarwionego krwią. Ale myślę, że nie masz co się przejmować, bo każdy reaguje inaczej. I z tego co wiem, to masz prawo krwawić.

dorotav o to moze masz na swojej liscie :
- subpopulacje limfocytow T - NK
- bialko s
- p/c antygenom lozyska
- mutacja genu MTHFR

czy diagnostyka to Fryda? kiedy testujesz?

lenkabar
witaj wsrod nas...:-) obys jak najszybciej podchodzila do stymulacji i potem zebys ujzala 2 wymarzone kreseczki na tescie....

Olusia,
- subpopulacje limfocytow T - NK = tego nie ma na wykazie, i też nie mogę znaleźć na ich stronie, może nie robią ?

- bialko s = 96 zł
- p/c antygenom lozyska = 139 zł
- mutacja genu MTHFR = tego nie ma na wykazie

testuje 17.01, jeszcze tydzień, dzisiaj mnie kusiło, ale stwierdziłam, że jak ma się udać to będzie, a jak nie to przynajmniej jeszcze tydzień "pobędę w ciąży"
:-D

* już pomyślałam wcześniej, jutro Wam zeskanuję w pracy i wrzucę popołudniu :-)

Ostatnia edycja:
dorotav dzieki :-)

Pytanie do dziewczyn ze Śląska.. - to gdzie mozna zrobic to badanie subpopulacje limfocytow T i mutacja genu MTHFR? skoro na zelaznej nie robia takiego badania a to duze laboratorium jest?

I czy diagnostyka to laboratorium Fryda?

reklama
Do góry