Esiek to prawda wiele dziewczyn podczytuje ale sie nie odzywa. Nie mowią o swoich problemach z różnych względów. Kilka jest tez na takim szczecińskim forum, ale powiem szczerze że ja tutaj dowiedziałam się wiele więcej na temat całej procedury w różnych klinikach.
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
dorotav 25 ng progesteronu to nie tak malo.... ja mialam pierw 18 a potem 21... a jak mi podskoczyla troche beta ale to przy pierwszym podejsciu to mialam 33 ng... dziewczyny jak byly w ciazy to mialy nawet nizsze wartosci... odnosnie ths to faktycznie za bardzo tobie uroslo, jakie leki bierzesz na tarczyce?
Ostatnia edycja:
ona232 – nie bardzo rozumiem Twojego pytania. Antyki zawsze bierze się całe opakowanie.
lenkabar – witamy. Ja też jestem z tych czekających, na crio czekałam 10 m-cy, ale oczywiście Tobie tego nie życzę. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej podeszła do procedury.
Cyryjanka – śliczny kociak :-) Ja rozważam pozostanie w Provicie, ale przejście właśnie do dr Cholewy, albo przejście do Novomedici. We wtorek mam wizytę, więc zobaczę co to za dr. Kilka dziewczyn z forum poleciło mi tego dr z Novomedici.
lenkabar – witamy. Ja też jestem z tych czekających, na crio czekałam 10 m-cy, ale oczywiście Tobie tego nie życzę. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej podeszła do procedury.
Cyryjanka – śliczny kociak :-) Ja rozważam pozostanie w Provicie, ale przejście właśnie do dr Cholewy, albo przejście do Novomedici. We wtorek mam wizytę, więc zobaczę co to za dr. Kilka dziewczyn z forum poleciło mi tego dr z Novomedici.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Esiek coś mi się wydaje, że będziemy w podobnym czasie wyczekiwać wysokiej bety. Ja w następną sobotę dowiem się czy torbiel zniknęła i procedurę zaczniemy już w styczniu czy jeszcze jeden miesiąc antyków i procedura zacznie się w lutym.
reklama
dorotav
Fanka BB :)
Olusia, tak jak mówisz dziwna ta sytuacja, 27.12 było 1.65 wiec ciut za dużo, powinno być 1.00 wiec przez tydzień brałam 100 żeby spadło, potem wróciłam do stałej dawki a tu dupa. Jestem w takim szoku ze nie mogę się skupić jak mam ustalić dawkę, jak to było czy żeby wynik się zmniejszył to mam brać więcej czy mniej euthyroxu ? Zdenerwowałam się. Pocieszyłaś mnie z progesteronem, dziękuję Kochana.
Podziel się: