reklama

Kto po in vitro?

dziewczynki a nie ma któraś recepty albo opakowania do odsprzedania kwasu 5 lub 15 mg i relanium - to pytanie głównie do tych którym się udało i nie będą już korzystać:)? Pytam bo po kwas foliowy musiałabym jechać do Jerzak do Wawy ze śląska:( a relanium może komuś zbywa to nie musiałabym się prosić:)

Zula - ja ci chetnie wysle relanium - sama dostalam od Martaczi z fluidkami w pakiecie - wyslala mi cale opakowanie i ponad polowa mi zostala takze moge ci wyslac mam jeszcze estrofen chyba 3 opakowania jakbys chciala...

reklama
dorotav faktycznie krotki odstep czasowy i tak tobie podskoczylo to THS... musisz wziasc wieksza dawke zeby spadlo tobie... tak mi sie wydaje... ja biore euthyrox N 25 rano... ale mysle zebys powtorzyla badanie po weekendzie.. moze wtedy kiedy bedziesz robic bete?

dorotav faktycznie to tsh za wysokie, może weź tą 100 codziennie i może skonsultuj to z lekarzem. Nie wiem czemu tak ci skacze ale trzeba by nad tym zapanować. Ja mam tsh 3,04 i biore teraz 25 eutyroxu i licze że do punkcji spadnie.

Co do leków to przy pierwszej procedurze kupowałam w Vitro, sprawdzałam po aptekach i było taniej - oni zamawiali w hurtowni. A teraz dr. wystawił mi receptę bo na rządówkę podobno Vitro nie może mi sprzedać, musi być recepta.

Esiek to prawda musisz teraz uzbroić się w cierpliwość poczekać aż wszystko się unormuje. A w pracy miejmy nadzieję że ludzie będą dyskretni i delikatni. A jak Twoje krwawienie?

Nadal go duzo ale brzuch ok, goraczki nie mam wiec widocznie tak to musi byc. Taka bardzo czysta i jasno czerwona na krew. W pracy mysle ze pracownicy beda ok bo dobrze zyjemy ale mi samej bedzie ciezko im w oczy spojrzec, w sumie nie wiem czemu..

Moja znajoma po łyżeczkowaniu krwawiła przez prawie 2 tyg.
ja myślę że to musi samo się wszystko oczyścić i będzie dobrze.

Co do pracy to zupełnie nie powinnas się przejmować, nic złego nie zrobiłaś po prostu bardzo pragnęłas mieć dziecko, ale się nie udało, tym razem, ale w końcu kazdej z nas się uda:-)

Nie no to jest zrozumiale. Po prostu nie wiem skad takie myslenie mam ;) na szczescie nikt z moich pracownikow dzieci nie ma wiec powinno to duzo ulatwic. Dobranoc !!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry