reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Niepokorna - Gratuluję pięknej betki. U kogo się leczysz w Invimedzie? Ja u dr Gizlera.

Zuzia_2011 - u ciebie też jak widzę super wieści. Cieszę się z tego powodu. Chociaż biorąc pod uwagę piękne kreski na teście można było tego spodziewać się. Co u ciebie? Jak się czujesz?

Gizas- a jak Twoje plany? Z tego co pamiętam to miałyśmy Amh na podobnym poziomie. Temu zdecydowałam się na adopcję komórek. Po 3 nieudanych ivf.

Dagnes78 -a jak tam Twoje plany?

reklama
Esiek - współczuję ci twoich przejść. Wiem niestety jak to jest bo miałam podobnie tylko w ciąży naturalnej. Na szczęście dzięki rodzinie i ukochanemu emkowi zmobilizowało mnie to do walki dalszej. Jak widzisz kolejny raz będę podchodzić do ivf. Ty też się nie poddawaj.
Wiem że czasami jest ciężko ale warto. Powodzenia w dalszej walce ci życzę

Hope - a co z Twoimi przygotowaniami do crio?
Hey :0 a ja cos ostatnio siedze w krzaczorach, podczytuje Was na bieżąco ale z pisaniem cos juz gorzej....

Wlasnie dzisiaj dostalam @ w 8dc mam miec scratching tj. 17.01 a od 12dc jade juz do Bialegostoku do prof na podgladanie, transfer jak wszystko bedzie ok 16-18dc :-):-):-)

Kinga - staram się o rządówke. W mojej obecnej klinice mogę podejść w czerwcu, trochę długo muszę czekać. We wtorek idę do innej kliniki na rozeznanie, zobaczę co mi powiedzą.

STYCZEŃ:

10: elleni - USG pęcherzykowe
10: Jogo - wizyta i USG

13: _Infinity_ - kontrola + ustalenie daty transferu
14: Lilia♥ - wizyta w nowej klinice
15: GizaS - wizyta u endokrynologa
16: Cyryjanka - USG pęcherzykowe
17: dorotav - wysoka beta
17: Niepokorna - wizyta + USG
17: Hope84 - scratching
20: genna - kolejna wizyta u immunologa
21: Lilia♥ - wizyta w starej klinice
22: Zuzia2011 - USG serduszkowe
22: GizaS - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
23: martaczi - podglądamy maluszka
27: martaczi - badanie prenatalne
30: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
Madzia76 - punkcja

Ostatnia edycja:
Olusia7982 - ja adoptowałam komórki stąd to mrożenie i koszt ciut inny tzn. 19 tys. za całość.

Niepokorna - mam nadzieję że u mnie wreszcie też będzie taki piękny wynik jak u ciebie. Trzymam kciuki żeby Twoje maleństwa pięknie rosły :)

Lilia - to ciut czekania przed tobą. A odnośnie zmiany kliniki to jeżeli ta co jesteś ci odpowiada to ze względu na termin nie zmieniaj. Mi mój lekarz i jego podejście odpowiada temu mimo 2 nieudanych podejść zdecydowałam się na kolejne u niego.

Kinga_1 bo ja zamierzam zamriozic moje uzyskane komorki, moga sie przydac kiedys... tylko wiem ze to sie wiaze z tym ze potem odmrozenie, zaplodnienie, transfer itp wszystko platne... ale wiesz moze jakas sie ladnie odmrozi i zacznie sie dzielic... chyba jednak tak zrobie, chociaz mam wiele watpliwosci... no ale zobaczymy jeszcze... mam troszke czasu do lutego... a w zasadzie do marca na podjecie decyzji...

reklama
Elleni, Jogo za wizyte i pecherzyki &&&&&&& czekamy na dobre wiesci :-):-):-)

Niepokorna oj Ty biedna tyle jeszcze musisz czekac do wizyty....beta piekna,wiec wszystko jest na pewno ok, tylko czas moglby szybciej leciec :-)

Do góry