reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Hope - kope lat ! Fajnie, że się odezwałaś.

Kinga - jeżeli można spytać to jaki jest koszt mrożenia komórek? Będę trzymać kciuki za Twój transfer.

Niepokorna - ciesz się każdą chwilą i się nie zadręczaj, wiem, że łatwo się mówi ale myśl pozytywnie!

reklama
Kochana jestem w rzadowce ale na leki jak i na dojazdy kasa tez jest potrzebna jakies 5tys teraz wydalismy lekko a nasza klinika tak narazie nie ma srodkow na kolejne podejscia wiec i tak czekamy

kwiatuszekq20 jak klinika nie ma kasy? przecież mamy nowy rok. Wiem ze moja klinika dostała kasę, juz pod koniec grudnia wiedzielismy ze będą pieniążki.

Ja widzę, ze u mnie zaczyna rozkrecać sie @, ale dzisiejszego dnia nie będę traktowac jao 1dc. Zacznę od jutra czyli wychodzi na to ze zaczynam się stymulować od niedzieli :-)

Spiesze wam donieść ze dziś na usg widzieliśmy serduszko! To najwspanialszy widok na świecie i każdej staraczce życzę tego. Lekarz ocenił ciąże na równe 6 tyg. Wszystkie wyniki mam w porządku i dostałam pozwolenie na powrót do uk do domu. Acz kolwiek kolejne 3 tyg sa u mnie jeszcze zagrożone i jak je przetrwamy to juz powinno być dobrze. Kolejne usg za tydz juz w uk.

Hope super że wracasz!!! już kciukam:tak:
Jogo gdzie jesteś???
Kinga za Ciebie też zaciskam kciuki żeby ten 4 raz był szczęśliwy:tak: a jak tam zdrówko u Ojca?
ja za mrożenie 6 komórek zapłaciłam 900 zł na rok w invikcie na rok jeszcze mam 4 zamrożone chyba podobnie płaciłam!

ja mam ostatni złe dni fizycznie i psychicznie w pracy idzie mi źle tzn. jestem na zwolnieniu ale mam działalność dodatkowo i tam jest kiepsko po inwentaryzacji wyszła ogromna strata :-( nie wiem co robić :-(

Jogo z całego serca wam gratuluję, usłyszeć serduszko swojego dziecka to jest najwspanialsza chwila Kobiety- przyszłej mamy. . Bardzo cieszę się waszym szczęściem i trzymam bardzo mocno kciuki. .

Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj mam pierwsxy dzień stymulacji rano wzięłam zastrzyk pergoveris tak mi ręce trzesly że ledwo zdolalam przelać płyn do prosxku. Swoja drogą to strasxnie niewygodne to mieszanie nie to co przy gotowychzastrzykach z gonalu. Odnośnie kosztow ifv yo z tego co piszecie to drogo u Was nie wiem czym to idzie ja lecze sie w krakowie i koszt calosci to 9600 zl z lekami.

Jogo ogromne gratulacje ale Ci zazdroszcze mam nadxieje że ja i wszystkir z nas nie długo również poczują to co Ty. Zycze powodzenia i zaciskam z ciebie i twije maleństwo kciuki niech zostsnie z Tobą na zawsze ;)

reklama
Do góry