reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

dorotav kurcze, przykro mi, faktycznie jakaś czarna seria niepowodzeń jest ostatnio:-(
ja też podchodziłam na sztucznym cyklu bez owu i nie robiłam żadnej przerwy więc się nie martw :tak:

mmm w Gamecie Gdynia zakładają w zgięcie łokciowe - bardzo się bałam a powiem Ci że na prawdę niczym się to nie różniło od zwykłego pobrania - nie mogłam uwierzyć że to trwało 1 sekundę - u mnie przynajmniej tak było - więc to raczej zależy od Kliniki :happy: i wenflon był taki giętki - można zginać rękę i nic nie czułam, zdjęcie go też nic nie bolało i ślad jak po pobraniu :tak:

Cyryjanka , Niepokorna, Minni27 gratuluję :tak:

Ann.k1 przykro mi :-(...

reklama
U mnie progesteron dzisiaj tylko 8.21:( Musze brac jeszcze dodatkowo brac 3duphastony:( Czyli 3*2 utragestan 100mg, 4*duphaston.... Kurde mnie juz teraz mdli a po tym dupku to chyba umre:(

Zobacz załącznik 604738

mmm...
- ja też bym zjadła pączusia swojskiego temu mam zamiar sama zrobić. Mam fajny przepis i wychodzą pychotka. Tradycyjne z marmoladą różaną ( w której nie ma róży prawie:-D, a jest za to aronia czy coś innego). W dodatku z wyglądu jak ze sklepu wychodzą. Tak jak wyżej ostatnio wyglądały.

jej ajle bym takiego zjadła, dasz przepis?

mmm w Gamecie Gdynia zakładają w zgięcie łokciowe - bardzo się bałam a powiem Ci że na prawdę niczym się to nie różniło od zwykłego pobrania - nie mogłam uwierzyć że to trwało 1 sekundę - u mnie przynajmniej tak było - więc to raczej zależy od Kliniki :happy: i wenflon był taki giętki - można zginać rękę i nic nie czułam, zdjęcie go też nic nie bolało i ślad jak po pobraniu :tak:

..

ciekawa jestem jak będzie z tym wenflonem. dzisiejsze pobieranie krwi nie bolało, nic nie czułam.

jestem już po wizycie.
Estradiol 1260
prawy jajnik 8 pęcherzyków po 13-14 mm, lewy 10 pęcherzyków 12-14 m, endo 12 mm

zwiększył mi dawkę gonalu do 150j, i przepisał cetrotide żeby za wcześnie nie pękły

21 kolejna wizyta, estradiol.progesteron i usg

punkcja prawdopodobnie 23.

Bziumelka - z progesteronem nie jest źle. Z tego co pamiętam to w ciąży 9 ma być na początku ( taka norma). A jak dostałaś jeszcze nakaz podwyższenia dawek to na pewno będzie dobrze. A odnośnie mdłości to mnie właśnie w tym momencie maskryczne dorwały. Kurcze, te leki to jakaś masakra. Ale czego się nie robi, żeby mieć maluszka.

mmm...
- przepiszę i wyślę ci na priv przepis. Nie ma problemu. Dzisiaj lub jutro ( zależnie od nastroju) mam zamiar zrobić. Jakoś jeszcze nie zrobiłam, bo inne rzeczy sobie wymyślałam. A Estradiol masz ładny, a endo piękne :tak: W sam raz do zajścia w ciążę. Ja przy lekach ostatnio miałam 8,8 tylko. Nie mówiąc, że kurka z Ciebie niezła :-D

Dziewczyny trzymam mocno kciuki za wszystkie podglądanka, a trochę ich teraz będzie :)

Ann.k1 bardzo współczuję, doskonale wiem co czujesz, ale wierzę, że ból (nie pamięć) minie i zbierzesz siły na kolejne podejście
Dorotav smutno, że to jeszcze nie tym razem, ale nie mamy innego wyjścia, jak tylko walczyć dalej o szczęście, bo musi się udać!!

A ja chciałam się oficjalnie pochwalić, że byłam dziś u Dr i jak tylko przyjdzie @ dołączam do szczęśliwej grupy stumulujących się :))))))))))) torbiel zniknęła. Pierwszy raz w moim życiu w czasie jednego cyklu a nie 2-3.
Ale dostałam chyba najmniejszą na forum dawkę, bo 100 gonalu... mam nadzieję, ze nie za mało

mmm ale pięknie Ci idzie chodowanie jajeczek! jak ja bym chciała, żeby mi też tak poszło...

Ostatnia edycja:
lenkabar Ja bralam caly czas gonal f 150.... ale to w zaleznosci jak sie kto bedzie stymulowac... jedni wiecej musza miec inne mniej... wiec sie nie martw ze ty tak malo...:-)

Mmm swietne wiadomości iby tak dalej. Ja też już po wizycie będziemy miały punkcje razem 22 ;) u mnie ok ok 12 pęcherzyków największy 17 mm lekarz powiedział że stymulacja idealna nie za szybka nie za wolna. Magda 76 a ja u Ciebie już po wizycie?

reklama
Mmm swietne wiadomości iby tak dalej. Ja też już po wizycie będziemy miały punkcje razem 22 ;) u mnie ok ok 12 pęcherzyków największy 17 mm lekarz powiedział że stymulacja idealna nie za szybka nie za wolna. Magda 76 a ja u Ciebie już po wizycie?

piękne masz pęcherzyki :) ja dopiero 23 punkcja :)

Do góry