reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Kinga estrofem to estradiol?? Ja biore progynova 3*1 i to jest estradiol 2mg. No i jeszcze acard 2*1, encorton 2*1, magnezin 3*2 i te cholerne zastrzyki Fraxipariny po jednym dziennie i caly brzuch w siniakach...

reklama
Kinga estrofem to estradiol?? Ja biore progynova 3*1 i to jest estradiol 2mg. No i jeszcze acard 2*1, encorton 2*1, magnezin 3*2 i te cholerne zastrzyki Fraxipariny po jednym dziennie i caly brzuch w siniakach...

A ja tylko jeszcze Acard 1x1, folik 1x1, medrol (taki steryd) 1/2- 1/2 -0 no i metformax 2x1, ale to tylko do niedzieli to ostatnie. A estrofem to estradiol właśnie. Przypomnij proszę w jakiej klinice podchodzisz?

Ja jestem w Salve Medica w Lodzi, niestety na forach malo osob z mojego regionu jest, chociaz w klinice zawsze biegaja jakies kobitki/pary podchodzace do in vitro... A na forum cisza:-(

Bziumelka - może nie potrzebują z nikim popisać ani porozmawiać. Jak dla mnie to forum okazało się skarbnicą wiedzy. Nawet jak dobry lekarz jest to i tak czasami trzeba mu pozadawać jakieś pytania, a trzeba wiedzieć jakie to mają być pytania.

Dorotav
bardzo mi przykro ze tym razem się nie udalo....
musisz wierzyć w swojego pingwinka :) jeżeli to nie problem to napis z mi proszę jakie leki mialas zalecone po transferze ? i w jakich dawkach ? pozdrawiam

Bziumelka witaj wiedzialam ze jesteś z salve bo ja takie same leki i dawki mialam :)
wiec nie jesteś sama :)
mi tez się cieplo na sercu zrobilo bo ciężko trafić na kogoś z salve w lodzi

ja jestem po udanym transferze zaczelam 15 tydz jak będziesz miala jakieś pytania to się nie krepuj :) pozdrawiam cieplutko

Cześć d dziewczyny.
Ja dzisiaj wolne ale już od 7 na nogach, od kąd biore zastrzyki budze się i jak pomyśle że znowu czeka mnie to mieszanie menopuru to mam po spaniu ;).
Mmmmmm i Magda 76 trzymam kciuki za jajeczka ja też dzisiaj mam podglądanie i dowiem się czy punkcja na pewno 21 :) więc trzymajcie kciuki!
Życze miłego dnia.

reklama
Do góry