reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Kinga estrofem to estradiol?? Ja biore progynova 3*1 i to jest estradiol 2mg. No i jeszcze acard 2*1, encorton 2*1, magnezin 3*2 i te cholerne zastrzyki Fraxipariny po jednym dziennie i caly brzuch w siniakach...
A ja tylko jeszcze Acard 1x1, folik 1x1, medrol (taki steryd) 1/2- 1/2 -0 no i metformax 2x1, ale to tylko do niedzieli to ostatnie. A estrofem to estradiol właśnie. Przypomnij proszę w jakiej klinice podchodzisz?
almek
Zaciekawiona BB
ann.k- nie potrafię napisać nic mądrego... żal serce ściska. Trzymaj się.
dorotav- przykro mi, życzę dużo siły do walki.
Kinga, Bizumelka- niech czas do pozytywnych betek Wam szybko płynie
dorotav- przykro mi, życzę dużo siły do walki.
Kinga, Bizumelka- niech czas do pozytywnych betek Wam szybko płynie
Kinga_1
Bziumelka - może nie potrzebują z nikim popisać ani porozmawiać. Jak dla mnie to forum okazało się skarbnicą wiedzy. Nawet jak dobry lekarz jest to i tak czasami trzeba mu pozadawać jakieś pytania, a trzeba wiedzieć jakie to mają być pytania.
lilka-1986
Dorotav
bardzo mi przykro ze tym razem się nie udalo....
musisz wierzyć w swojego pingwinka
jeżeli to nie problem to napis z mi proszę jakie leki mialas zalecone po transferze ? i w jakich dawkach ? pozdrawiam
bardzo mi przykro ze tym razem się nie udalo....
musisz wierzyć w swojego pingwinka
lilka-1986
Bziumelka witaj wiedzialam ze jesteś z salve bo ja takie same leki i dawki mialam
wiec nie jesteś sama
mi tez się cieplo na sercu zrobilo bo ciężko trafić na kogoś z salve w lodzi
ja jestem po udanym transferze zaczelam 15 tydz jak będziesz miala jakieś pytania to się nie krepuj
pozdrawiam cieplutko
wiec nie jesteś sama
mi tez się cieplo na sercu zrobilo bo ciężko trafić na kogoś z salve w lodzi
ja jestem po udanym transferze zaczelam 15 tydz jak będziesz miala jakieś pytania to się nie krepuj
Cześć d dziewczyny.
Ja dzisiaj wolne ale już od 7 na nogach, od kąd biore zastrzyki budze się i jak pomyśle że znowu czeka mnie to mieszanie menopuru to mam po spaniu
.
Mmmmmm i Magda 76 trzymam kciuki za jajeczka ja też dzisiaj mam podglądanie i dowiem się czy punkcja na pewno 21
więc trzymajcie kciuki!
Życze miłego dnia.
Ja dzisiaj wolne ale już od 7 na nogach, od kąd biore zastrzyki budze się i jak pomyśle że znowu czeka mnie to mieszanie menopuru to mam po spaniu
Mmmmmm i Magda 76 trzymam kciuki za jajeczka ja też dzisiaj mam podglądanie i dowiem się czy punkcja na pewno 21
Życze miłego dnia.
Kinga_1
majka201 - kciuki zaciskam mocno za Twoje podglądanko &&&&&&&& obyś była dobrą kurką ;-)
reklama
Podziel się: