reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Pewnie buzimelka beta nie jest zerowa wiec może lepiej ją powtórz za 2 dni, moze jeszcze nie wszystko stracone, tutaj takie cuda sie zdarzają ze szok. Będziesz wtedy wiedziała ze zrobiłaś wszytsko co w Twojej mocy.

reklama
Nie wiadomo czy nie jest zerowa tutaj chyba mają poprostu taką skale, jak @ nie przyjdzie to napewno powtórzę i dopiero wtedy odstawię leki... Ale moja @ nie lubi długich cykli i to jest już jej czas:-)

o ciązy świadczy wynik >5
Moze faktycznie jest jeszcze za wczesnie chociaz ja byn nadziei nie miala ... Przytulam mocno Bziumelka tak wierzylam ze sie uda ech brak słow :no:

Cześć dziewczyny, z góry przepraszam że nie doczytałam wszystkiego ale po wczorajszym transferze tak mnie zmogło że przespałam cale popołudnie :zawstydzona/y: Dzisiaj też rano wstałam, wzięłam leki i obudziłam się dopiero o 13 :szok: Nie wiem o do chodzi ...
Ale do rzeczy - transfer przebiegł pomyślnie - blastocysta ładnie się rozmroziła i zaczęła dalej rozwijać. Cieszę się że tym razem nie miałam żadnego krwawienia po transferze, wiem że to zawsze trochę zwiększa szansę :happy2:. Mam nadzieję że pomimo gorszego endo i słabszego blastusia jednak tym razem się uda - na forum są takie przykłady i to dodaje mi wiary :tak:

Bziumelka
- rozumiem że to Twój 7dpt a Twoje labo nie ma dokładnego wyniku tyko do 1,1 podają że jest poniżej 1,2? Ja bym jeszcze za 3 dni czyli w 10dpt powtórzyła, ta jak jak zazwyczaj zalecają robić weryfikację po podaniu blastki ...

Biziumelka ja się nie znam ale mam nadzieje, że nie wszystko stracone. Może do implantacji doszło później? nadal trzymam kciuki, póki nie ma @ jest nadzieja

też tak uważam puki nie ma @ trzeba jeszcze mieć nadzieję to ona daje nam siłę aby walczyc dalej.

Dzwoniłam przed chwilą do kliniki i nadal mam 4 zarodeczki trzy z nich mają 4 blastometry a jeden 3 blastometry na chwilę obecną ale Pani embriolog powiedziała mi ze nie oznacza to że on sie jeszcze nie podzieli wiec trzymama mocno za niego kciuki i za tą trójeczkę oczywiście też.

Dziewczyny ja tylko na chwilke - pozniej nadrobie zaleglosci....

Bylam dzisiaj na pierwszym usg - jest jedno pieknie bijace serduszko:-D a maluszek ma juz 13,9 mm:szok::-)Jak wiec widzicie wysoka betka nie zawsze musi byc blizniakowa choc przyznam szczerze ze nastawilam sie na blizniaki i troszke smutno mi bylo ze jeden tymbardziej ze Pani doktor powiedziala ze jest druga otoczka wiec prawdopodobnie oba sie zagniezdzily tylko jeden nie przetrwal ale z drugiej strony mysle ze tak mialo byc i lepiej ze tak sie stalo teraz niz pozniej mialam bym sie martwic ze z jednym cos nie tak... Tak czy siak jestem przeszczesliwa i kazdej z osobna zycze takich cudownych wrazen....

też tak uważam puki nie ma @ trzeba jeszcze mieć nadzieję to ona daje nam siłę aby walczyc dalej.

Dzwoniłam przed chwilą do kliniki i nadal mam 4 zarodeczki trzy z nich mają 4 blastometry a jeden 3 blastometry na chwilę obecną ale Pani embriolog powiedziała mi ze nie oznacza to że on sie jeszcze nie podzieli wiec trzymama mocno za niego kciuki i za tą trójeczkę oczywiście też.

Madzia ja też trzymam kciuki za Twoje maleństwa. i za jutrzejszy zabieg :)

dziewczyny czy po punkcji miałyście jakieś plamienie? co powinnam ze sobą zabrać? nie kazali mi brać koszuli nocnej, tylko skarpetki

reklama
Do góry