Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dzisiaj też rano wstałam, wzięłam leki i obudziłam się dopiero o 13
Nie wiem o do chodzi ...
. Mam nadzieję że pomimo gorszego endo i słabszego blastusia jednak tym razem się uda - na forum są takie przykłady i to dodaje mi wiary 
a maluszek ma juz 13,9 mm
:-)Jak wiec widzicie wysoka betka nie zawsze musi byc blizniakowa choc przyznam szczerze ze nastawilam sie na blizniaki i troszke smutno mi bylo ze jeden tymbardziej ze Pani doktor powiedziala ze jest druga otoczka wiec prawdopodobnie oba sie zagniezdzily tylko jeden nie przetrwal ale z drugiej strony mysle ze tak mialo byc i lepiej ze tak sie stalo teraz niz pozniej mialam bym sie martwic ze z jednym cos nie tak... Tak czy siak jestem przeszczesliwa i kazdej z osobna zycze takich cudownych wrazen....też tak uważam puki nie ma @ trzeba jeszcze mieć nadzieję to ona daje nam siłę aby walczyc dalej.
Dzwoniłam przed chwilą do kliniki i nadal mam 4 zarodeczki trzy z nich mają 4 blastometry a jeden 3 blastometry na chwilę obecną ale Pani embriolog powiedziała mi ze nie oznacza to że on sie jeszcze nie podzieli wiec trzymama mocno za niego kciuki i za tą trójeczkę oczywiście też.