reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Dziewczyny odebrałam dziś wyniki moczu i mam liczne nabłonki płaskie i nabłonki okrągłe 1-2 wpw. Co to znaczy?? Zakażenie czy coś gorszego?? Mam się wcześniej umawiać na wizytę?? W poniedziałek mam mieć połówkowe i ewentualnie lekarz by mnie wtedy oglądnął, a kolejną wizytę u swojego lekarza mam 4 lutego??

Dziewczyny odebrałam dziś wyniki moczu i mam liczne nabłonki płaskie i nabłonki okrągłe 1-2 wpw. Co to znaczy?? Zakażenie czy coś gorszego?? Mam się wcześniej umawiać na wizytę?? W poniedziałek mam mieć połówkowe i ewentualnie lekarz by mnie wtedy oglądnął, a kolejną wizytę u swojego lekarza mam 4 lutego??
Aniu spokojnie nic sie nie stanie do 4 lutego :)

Aniu również myślę ze możesz poczekać do 4 lutego, chyba ze odczuwasz jakieś dolegliwości typu liczenie, swędzenie, ból, to wtedy skontaktuj się z lekarzem.

reklama
Wiec ja kolejna:)
Z dzieckiem wszystko ok, rozarcie jest na dalej, ale się nie powiększa, szyjka 3,4cm, pobrane kolejne wymazy, kolejna za 3 tyg wizytka połówkowe 17 lutego.No i córeczka:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry