reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

mam kupiona juz ta herbatke
dokladnie taka
hipp-koper.gif

ale tam jest napisane, ze podaje sie ja dziecku jesli ma problemy :-) ;-)

reklama
wlasnie doczytalam w necie, ze jesli dziecko ma spore problemy to matka tez moze pic i jest szansa, ze wtedy przejdzie to do pokarmu matki :tak:

Agutek - to miło, sam na sam z mężem. Ja ze swoim już dawno mnie mieliśmy chwil tylko dla siebie. Zawsze się ktoś przyplacze:)) Ciekawa jestem czy czytałyście już forum grudnióweczek odnośnie porodów.Ja nie wytrzymałam i pokatowałam się trochę. Zaraz zabieram sie za stycznióweczki bo i tam sie ruszyło.Bierzecie pod uwagę zastosowanie znieczulenia?

Herbatkę stosowałam. Zawsze jakaś ulga dla dziecka. A po ukończeniu 1-go mca życia na gazy i wzdęcia podawałam małej Esputicon i Lacidofil osłonowo. Po tym rzeczywiście widać było, że przynosi dziecku ulgę.

gdzies wlasnie na forum czytalam ze mamy zapobiegawczo pily ta herbatke i dzieci lepij sie czuly, wiec pewnie tez bede ja zlopac;-)

tez mam szerokie , nawet bardzo , ale na moich jest jeszcze taja poduszeczka dookola wiec pewnie to mnie chroni:tak:

a ty szczuplutka to pewnie od tego turlania sie z boku na bok cie bola

dobij amnie juz ta zgaga nic mi nie pomaga , nawet renie tylko na chwile ulge przynosi:no: w nocy to az mis ie plakac chcialo bo tak mnie pieklo az w klatce piersiowej , koszmar:eek: :no:

mogdalu , cukier , woda , tabletki nic juz nie dziala :wściekła/y: :no:

ja chyba padne przez te 2 miesiace

staram sie nawet unikac smazinego i tak mam zgage nawet po herbacie

Miloku a próbowałaś migdałami zabić tą zgage, naprawdę wielu kobitkom pomaga.Biodra u mnie tez się rozeszły a i tak zawsze uważałam, iż w stosunku do mojego ciała sa za wilkie, trudno...Najgorsze jest to, że jak moja córka zobaczyła moje pozbawione mieśni nogi powiedziała, cytuję : mamo, zabierz te badyle! Straszne, co?

A mnie bolą krzyże jak wstaje z pozycji na wznak bo jak leżę to luzik. Jeszcze sobie pomarudzimy jakieś 2 miesiące a potem już pewnie czasu na marudzenie nie będzie ;).

reklama
magda to ty badylasta jestes??/1!!:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

probowalam migdalow i tez nic nie daja ,tzn daja ale to jest ulga na pare sekund i zaraz znowu wraca palacy bol:szok: :no:

debiutantko a moze masz nie wygodne lozko albo materac sie ubil. my co chwila przekrecamy materac bo bardzo szybko sie ubija , szczegolnie po mojej stronie(wiekszy ciezar)

Do góry