no, no dzisiaj taki ruch, a wczoraj cisza jak makiem zasiał:-)
Yoanne gratulacje wielkie, dobrze że Szymonka masz już przy sobie. Dużo zdrówka Wam życzę. Bardzo prosze ucałować synka od cioci z forum.
enni sto lat, sto lat dla synka...fakt jak ten czas leci. Ostatnio oglądałam zdjecia Karolka zaraz po porodzie, szkok. Teraz to już taki chłopczyk. Ciesz sie każdą chwilą kiedy chce się przytulać jeszcze. Niedługo powie mi, że jest za duzy na przytulanie....
ewcia, kasica a może faktycznie nie ma co z góry zakładać, że nici z tego. Ja potwierdzenie mam bo dostałam@ a wy nie, wiec proszę grzecznie czekac i niespisywać wszytkiego na strarty.
pyscek piekna ta Twoja świnka:-)no moja droga jak ty masz takie zdolności, że sama zabawki robisz to chyba nawet fryzury nie musisz mieć pieknej i Twoje aniołki przyjdą szybciej niż myślisz
Musimy słuchac
smerfety i nie użalać się nad sobą tylko cieszyć się, dbać o siebie i wspierać nawzajem. Trzymam kciuki za przytulanko. Jak ty masz tyle wiary to musi sie udać

Ja wczoraj zrobiłam AMH no i teraz za jakies 10 dni ma byc wynik. Tylko zastanawiam sie nad jednym Jeśli mam PCO i wynik bedzie wysoki to skąd mam wiedziec ile mi tam jeszcze zostało czasu?