reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Yoanna to super , bardzo się cieszę , że już jesteście razem :-)
Smerfeta trzymam kciuki za naturalsik :-)
Pyscek , Madzia M trzymam kciuki tak mocno , że pocierpły za te Wasze dzieciaczki ;-)
Buziam Wszystkich
Ja dziś na AMH się wybieram , już się bojam co wyjdzie :-(

reklama
Hello

Ile tu się dzieje....:)
Yoanna GRATULACJE !!!!:))) fajnie że już masz to za sobą i jesteś razem z maluszkiem:-D

Kasica tak przelotnie wszystko czytałam, ale chyba @ jeszcze nie masz?:)
także jeszcze nic straconego ;-)

Pyscek Jak zawsze masz fajnego pampra hehehe, :-D fajnie że zaszłaś już tak daleko, teraz trzymam kciuki żeby to 9 miesięcy upłynęło Ci spokojnie:tak::-D:-)

A mój synek miał wczoraj urodziny 10:szok: był torcik, dziadki i chrzestni tak skromnie. Szok jak ten czas leci. Powiem Wam że jak teraz patrze wstecz, nie nie doceniałam tego że mam przy sobie tego szkraba, chciałam żeby czas leciał szybko a on był już coraz większy. Nie zdawałam sobie sprawy że byc może przeżywam to pierwszy i ostatni raz. Byłam młodsza i miałam całkiem inne myślenie niz teraz

no, no dzisiaj taki ruch, a wczoraj cisza jak makiem zasiał:-)
Yoanne gratulacje wielkie, dobrze że Szymonka masz już przy sobie. Dużo zdrówka Wam życzę. Bardzo prosze ucałować synka od cioci z forum.
enni sto lat, sto lat dla synka...fakt jak ten czas leci. Ostatnio oglądałam zdjecia Karolka zaraz po porodzie, szkok. Teraz to już taki chłopczyk. Ciesz sie każdą chwilą kiedy chce się przytulać jeszcze. Niedługo powie mi, że jest za duzy na przytulanie....
ewcia, kasica a może faktycznie nie ma co z góry zakładać, że nici z tego. Ja potwierdzenie mam bo dostałam@ a wy nie, wiec proszę grzecznie czekac i niespisywać wszytkiego na strarty.
pyscek piekna ta Twoja świnka:-)no moja droga jak ty masz takie zdolności, że sama zabawki robisz to chyba nawet fryzury nie musisz mieć pieknej i Twoje aniołki przyjdą szybciej niż myślisz
Musimy słuchac smerfety i nie użalać się nad sobą tylko cieszyć się, dbać o siebie i wspierać nawzajem. Trzymam kciuki za przytulanko. Jak ty masz tyle wiary to musi sie udać:tak::tak::tak::tak::tak:

Ja wczoraj zrobiłam AMH no i teraz za jakies 10 dni ma byc wynik. Tylko zastanawiam sie nad jednym Jeśli mam PCO i wynik bedzie wysoki to skąd mam wiedziec ile mi tam jeszcze zostało czasu?

Hej hej dziewczyny!
Dzieje się u Was, dzieje... Trzymam kciuki za Was wszystkie!
Yoanna, przyłączam się do gratulacji i życzę zdrówka i sił dla Ciebie i Syneczka :happy2:
Kasica, oby jednak okazało się, że test zrobił Cię w konia... ;-)

Madziulka AMH na pewno przyjemne nie jest, ale do przezycia.
yyyyy
eusa_think.gif
przecież to zwykłe badanie krwi... :confused: :happy2:

Mam takie pytanko do dziewczyn po ivf - czy do transferu trzeba podchodzić z pełnym pęcherzem? Wiem, że to trochę głupie, ale nie znoszę tego. Kiedy miałam pierwszy raz w życiu robiony monitoring cyklu to lekarz nie robił mi usg dopochwowego tylko normalne, przez brzuch i musiałam też mieć zawsze pełen pęcherz - okropne to dla mnie było bo ja z natury to co chwila biegam do wc;-) Od tamtej pory na samo hasło "pełen pęcherz" zaczyna mnie boleć brzuch :wink:

Ostatnia edycja:
Kurcze, Magda, przykro mi bardzo... :-( Nie wiem co powiedzieć... Pozostaje mi jeszcze bardziej trzymać kciuki za te maluszki, które już są z Tobą. Trzymaj się kochana...
a1.gif

reklama
Do góry