reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

Asik- moja glowy nie rozcielA:)
Wampi- jelitowka? Zdroweczka.

Ja juz dzis lepiej sie miewam chociaz w nocy jeszcze mnie ganialo;//

Tez pilam cole i jak szly wymioty to juz nie mialam tak gardla podraznionego..
Mala tez ma rozwolnionko;//

U nas tez slonko swieci ale wieje dzis. Ja jeszcze dzis kisze sie w domu..
Jutro moj T ma urodziny. Mielismy znajomych zaprosic noo ale gdzie do takiej epidemii.. Dzis mialam robic torta ale marzy mi sie tylko spanie.

Dzis w nocy T wstawal do malej i biedny w nogach sie cisnal bo mala jak spi to uklada sie w literke L i zajela jego miejsce :)
Dzis nawet obiadu nie robie bo jak stoje dkuzej to mnie muli i kreci mi sie w glowie.. Miesnie mnie bola..
W ciazy pamietam jak krzeselko sobie do kuchni wstawialam:) hehe mam mega ochote na pomarancze i kiwi. Kazalam kupic dka T.

Zdrowka dla pochorowanych:)

reklama
u nas 1 stopien na plusie wiec cieplutko patrzac na to ze w tamtym tyg bylo -15 ale wiosennie nie jest bo snieg lezy po kolana. Na spacerku bylismy przy okazji zakupy zrobilismy. Jakas kobieta zapytala mnie czy jestem Bartka siostra, zdziwila sie gdy powiedzialam ze mama:-p

My nie dawno do donku wrocilysmy Zu wykapana jemy kolacje. Przyjechala do nas moja siostra z corka i poszlysmy na kulki Zu mogla chodzic wszedzie byle nie do kulek bo panicsny placz byl ...

Oj chorowitki ale to tak jeat jak jednak nie ma tego mrozu i nie ma jak qymrozic bakteri ...

Załączniki

• 1391535340041.jpg
    1391535340041.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 38
Hej :) siostra S. Wpadła (ta normalna) o trochę posiedziala teraz S. Gra a ja i Dennisek oglądamy harrego pottera.

Aguusiaa- jak wynik?
Vo tu tak cicho dzisiaj

Hej dziewczyny czytałam was ale jakoś brak wany aby odpisać ogólnie mam chyba zły dzień oprócz siedzenia i leżenia i oglądania telewizji to nic innego nie robiłam .
Popołudniu leżeliśmy z P i jakoś miło było spędzić ten czas razem
Mój brat zadeklarował pomoc i będzie zabierał Wiktorię co popołudnie na dwór by mogła pobiegać :-).Moja mama jakaś dziwna się zrobiła od wczoraj jaj jej powiedziałam że muszę leżeć i nie będę mogła jej pomóc w domu , przestała się odzywać i jakoś dziwnie się odzywa :baffled:
no trudno przeżyję to jakoś .

Hej dziewuszki :)
Happy dzisiaj wszedzie jest niebywale cicho! Bylam na miescie i nie bylo sklepu w ktorym nie wydawaloby mi sie podejrzanie cicho :D Cos sie swieci!

U nas piekna pogoda byla i spedzilysmy caly dzien na dworze, jutro nie ma na to szans, dzis w nocy maja nadejsc deszcze i straszny wiatr. Wiec czuje dzien spedzony w domu ;) Skocze rano do sklepu i chyba upieke z siostra babeczki :D Do pieczenia nie mam reki wcale a wcale ale kto wie, moze ogarne :D

Tak poza tym Jasiek chyba cos zlapal bo caly dzien marudzi i psika, nosek ma chyba zatkany. Wzielam go na dwor tylko dlatego ze walilo sloncem i bylo ponad 10 stopni, ale mam nadzieje ze to niczego nie pogorszy. To bylaby pierwsza choroba i troche sie obawiam jak przez to przejdzie. Mam nadzieje ze skonczy sie na katarze.

A u Was dziewczeta jak mija tydzien? :)

Keeplovin-witam i gratuluje podwujnego szczęścia:)
Repetka-u nas na ulicach też cisza....
Sandra-jakoś dasz radę, fajnie ze brat trochę pomoże a mama sie nie przejmuj może jej przejdzie

Jakiegoś dola złapałam... noe wiem dlaczego

reklama
My dzisiaj byłyśmy u mojej koleżanki w Policach. Strasznie dawno się nie widziałyśmy, a w dodatku przyjechała też do nas znajoma z dwu miesięcznym synkiem więc jak wyszłam rano tak dopiero teraz wróciłam do domu :) U nas też dziś ładna pogoda, słoneczko świeciło. J obudziła się dziś o 7 i nie spała do 18:szok: A propo kobitki kiedy Wam maluszki zaczęły przesypiać noce? :)

Do góry