MonaG1985
Fanka BB :)
A ja mam intensywną czerwień i włosy teraz na boba , rok temu miałam asymetrie ale mi nie pasują bardzo krótkie włosy takie do ramion lub dłuższe ok :-)
 i włosy teraz na boba , rok temu miałam asymetrie ale mi nie pasują bardzo krótkie włosy takie do ramion lub dłuższe ok :-)
Moje chłopaki grają na ps 3 a ja odpoczywam póki mogę bo wieczorem ur, taty i zostaje mi tylko woda mineralną :-)
Domka kup herbatę z imbirem, pij przygotowana wodę z miodem i cytryna na czczo powinno pomoc

Moje chłopaki grają na ps 3 a ja odpoczywam póki mogę bo wieczorem ur, taty i zostaje mi tylko woda mineralną :-)
Domka kup herbatę z imbirem, pij przygotowana wodę z miodem i cytryna na czczo powinno pomoc

na mięso patrzeć nie potrafię, na drożdżówki także. Wczoraj zjadłam kabanosa i już obrzydzenie, fuuuuuj
na mięso patrzeć nie potrafię, na drożdżówki także. Wczoraj zjadłam kabanosa i już obrzydzenie, fuuuuuj  żadnego pszenno- żytniego pieczywa, bo od razu na wymioty mi się zbiera. Za to mam ciągle niepohamowaną ochotę na przytulanki.
żadnego pszenno- żytniego pieczywa, bo od razu na wymioty mi się zbiera. Za to mam ciągle niepohamowaną ochotę na przytulanki.