reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

A ja mam intensywną czerwień:p i włosy teraz na boba , rok temu miałam asymetrie ale mi nie pasują bardzo krótkie włosy takie do ramion lub dłuższe ok :-)
Moje chłopaki grają na ps 3 a ja odpoczywam póki mogę bo wieczorem ur, taty i zostaje mi tylko woda mineralną :-)
Domka kup herbatę z imbirem, pij przygotowana wodę z miodem i cytryna na czczo powinno pomoc

reklama
Domka mi smierdzi najbardziej kurczak fujjj i tak samo spaliny w aucie dlugo nie posiedze bo nie dobrze mi ostro bleeee
Mdli mnie najgorzej wieczorem ledwo wtedy zyje no ale coz hihi
Kochana masz coreczke :)

Domka witaj w klubie tez troche pomarudze a co.;-)...mnie przeszkadza zapach pieczywa...obojetne czy bulki czy chleb kazde pieczywo i pawik.Kupilam plyn do prania i nie moge go rozwieszac bo mi smierdzi...ale tak jak mowicie dla Fasolinki zniose wszystko...moja corcia tez mowi ze chyba chora bede i mam lezec w lozku:-D

No to ja sobie też pomarudzę pomimo, że (chyba) w ciąży nie jestem ;-) od około miesiąca gnębi mnie codziennie niestrawność. Nie ma poranka by się nie zaczynała i tak dręczy mnie od rana do nocy :sorry2:na mięso patrzeć nie potrafię, na drożdżówki także. Wczoraj zjadłam kabanosa i już obrzydzenie, fuuuuuj :-pżadnego pszenno- żytniego pieczywa, bo od razu na wymioty mi się zbiera. Za to mam ciągle niepohamowaną ochotę na przytulanki.
Aschlee hmmm... to nie mogłabyś pracować tam, gdzie ja pracuję ;-) piekarnia- cukiernia... dla mnie to tortury jak mam układać ciastka:zawstydzona/y:

Dziewczyny, przesyłam Wam repertuar na dzisiejszy wieczór ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ul1geAyqlXA
http://www.youtube.com/watch?v=fUis9yny_lI

I dodatek: http://www.youtube.com/watch?v=gtbe...ew-vl&list=PL2pzgHdrZzwYfKjedApT_tlt2cUxLOTq4

Ostatnia edycja:
Witajcie w sobotę:tak:
Ja chyba ja chyba passuje ze staraniami póki co, ukg wyszło nie najlepiej, mam problemy z zastawkami serca niestety... stad też te moje kołatania serca:-( Muszę jak najszybciej iść do kardiologa po mocniejsze leki.. wtedy podpytam, czy można brać leki i starać sie o dziecko.
Cóż.. ale w końcu młodą urodziłam i nic mi nie było (miałam cc) także myślę pozytywnie. Może kwestia dobrania odpowiednich leków..

Życzę Wam szczęśliwych rozwiązań i oczywiście będę dalej do was zaglądać!! A starajacym II kreseczek... ja mam jeszcze sporo czasu także wolę się wyleczyć i urodzić później dziecko.

PS. Włosy zafarbowałam i mam kurcze ciemne.. miały być blond naturalny a tu jakieś ciemniejsze.. ale mężowi bardzo się podobają ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Jaki tu spokój.. lalllaaa nic się nie dzieje lallaala :)
Widzę, z dużo zafasolkowanych to już się nie udzielają :) No chyba, że każda oglądała naszych Złotopolskich w Soczi :)
Która oprócz mnie została do tych starających się ?? :)

Do góry