reklama
A
Agutek
Gość
Ja ten film też oglądałam, szkoda tylko, że skończyli na 16 tc, ale cdn...Wyobrażacie sobie, że nasze dzidziulki mogą się już bawić swoim noskiem, słodkie)
caly film leci co chwile chyba na national geographic
ogladalam z tydzien temu, a wczoraj znowu na niego trafilam, bo robia powtorki
moje zakupy sie udaly, w koncu znalazlam klapki takie, ze i do szpitala i na basen czy pod prysznic sie przydadza

A
Agutek
Gość
Dzień dobry![]()
Ja już dzisiaj wybywałam (na zastrzyk koło 7) i wróciłamI chyba już się nigdzie dziś nie będę ruszać, chyba, że z psami na spacer
Po powrocie z przychodni oczywiście wróciłam do łóżka i wstałam dopiero teraz
Mąż jeszcze śpi
![]()
![]()
Miłej soboty marcówki![]()
malaga a ile i jak czesto bedziesz miala te zastrzyki?
elza74
Zaciekawiona BB
w pierwszej ciazy nie mialam takich problemow z bezsennoscia.czulam sie dobrze zadnych wymiotow ani mdlosci.a teraz na poczatku byly mdlosci wymioty i prawie nic nie jem.
A
Agutek
Gość
Magdakap moja znajoma w czasie ciązy też duuuużo spała i jej córka w ogóle byla dość leniwa bo nawet za bardzo kopać się jej nie chciało a potem faktycznie nie mieli z nią problemów jeśli chodzi o spanie. Za to teraz daje im popalić a ma 16 miesięcy i strasznie jest absorbująca.
moja mama bedac ze mna w ciazy bardzo duzo spala
kiedy sie urodzilam dalam ponoc niezly popis
spalam maksymalnie 15 minut i chcialam byc w kolko wozona i bujana w wozku...

M
Melanie
Gość
Witam ranne ptaszki i nie tylko.
Ja dzis rano byłam na badaniu krwi wiec tez sobie nie pospalam a potem późne śniadanie i film dokumentalny na TVP2 "W łonie matki" - inaczej się to ogląda jak to bezpośrednio nas dotyczy.
A w kulinarnych planach ciasta to nie mam ale za to będzie swojska pizza bo już nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam ....
to leci co sobote?
o której ?

debiutantka
Marcówka 2007
No to Agutek albo jestes wyjątkiem potwierdzającym regułę albo po prostu nie ma takiej zależności miedzy intensywnością spania Mamy a potem dziecka 
M
Melanie
Gość
o kurcze
byle by to nie było dziedziczne
witam kolejną prawie podwójną mamuśkę
już jesteśmy 4 :-)
chyba sie nie pomyliłam ...
4, nie ?
byle by to nie było dziedziczne

witam kolejną prawie podwójną mamuśkę
już jesteśmy 4 :-)
chyba sie nie pomyliłam ...
4, nie ?debiutantka
Marcówka 2007
Mel, dzis akurat było na "dwójce" o 10:45 i pewnie druga część będzie za tydzień.
Ja niestety nie mam kablówki ani innej "cyfry" więc nie mam też National Geographic i muszę "polować" na ciekawe programy publicznej TV.
Ja niestety nie mam kablówki ani innej "cyfry" więc nie mam też National Geographic i muszę "polować" na ciekawe programy publicznej TV.
reklama