reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Ja ten film też oglądałam, szkoda tylko, że skończyli na 16 tc, ale cdn...Wyobrażacie sobie, że nasze dzidziulki mogą się już bawić swoim noskiem, słodkie:))

reklama
Ja ten film też oglądałam, szkoda tylko, że skończyli na 16 tc, ale cdn...Wyobrażacie sobie, że nasze dzidziulki mogą się już bawić swoim noskiem, słodkie:))

caly film leci co chwile chyba na national geographic
ogladalam z tydzien temu, a wczoraj znowu na niego trafilam, bo robia powtorki :happy:

moje zakupy sie udaly, w koncu znalazlam klapki takie, ze i do szpitala i na basen czy pod prysznic sie przydadza :tak:

Dzień dobry :happy:

Ja już dzisiaj wybywałam (na zastrzyk koło 7) i wróciłam :tak: I chyba już się nigdzie dziś nie będę ruszać, chyba, że z psami na spacer :tak: Po powrocie z przychodni oczywiście wróciłam do łóżka i wstałam dopiero teraz :szok: Mąż jeszcze śpi :szok: :-D

Miłej soboty marcówki :happy:

malaga a ile i jak czesto bedziesz miala te zastrzyki?

w pierwszej ciazy nie mialam takich problemow z bezsennoscia.czulam sie dobrze zadnych wymiotow ani mdlosci.a teraz na poczatku byly mdlosci wymioty i prawie nic nie jem.

Magdakap moja znajoma w czasie ciązy też duuuużo spała i jej córka w ogóle byla dość leniwa bo nawet za bardzo kopać się jej nie chciało a potem faktycznie nie mieli z nią problemów jeśli chodzi o spanie. Za to teraz daje im popalić a ma 16 miesięcy i strasznie jest absorbująca :).

moja mama bedac ze mna w ciazy bardzo duzo spala
kiedy sie urodzilam dalam ponoc niezly popis :evil:
spalam maksymalnie 15 minut i chcialam byc w kolko wozona i bujana w wozku... :-p :laugh2:

Witam ranne ptaszki i nie tylko :).
Ja dzis rano byłam na badaniu krwi wiec tez sobie nie pospalam a potem późne śniadanie i film dokumentalny na TVP2 "W łonie matki" - inaczej się to ogląda jak to bezpośrednio nas dotyczy :).

A w kulinarnych planach ciasta to nie mam ale za to będzie swojska pizza bo już nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam ....

to leci co sobote?
o której ?:happy:

o kurcze
byle by to nie było dziedziczne :sorry2:

witam kolejną prawie podwójną mamuśkę

już jesteśmy 4 :-)
chyba sie nie pomyliłam ... :dry: 4, nie ?

Mel, dzis akurat było na "dwójce" o 10:45 i pewnie druga część będzie za tydzień.
Ja niestety nie mam kablówki ani innej "cyfry" więc nie mam też National Geographic i muszę "polować" na ciekawe programy publicznej TV.

reklama
A ja dziś czuje się wciąż zmęczona, nie mam siły nawet gadać! Za to mój mąż zasuwa cały dzień, sprząta i sprząta - przypomina mi robota! Jak można?

Do góry