reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

tez sie tak czuje
nie mam sily chodzic po miescie
wczoraj poszlam z mezem i siora na zakupy i nie maialam sily po sklepach lazic , a jak juz gdziesz weszlam to szybkie lukniecie okiem i uciekalam na zewnatrz

nabijali sie z e mnie ze ja teraz tak wolno chodze i ciagne sie za nimi .
to do mnie nie podobe bo ja zawsze na przedzi etmpo nadawalam i jak swoje kilometrowe nogi wyciagnelam to oni ni ezadanzali za mna , a teraz tylko krzycze wolniej bo juz nie moge:szok: :szok: :szok:
a jeszcze dodatkowo w sklepach tak goraco

jak tylko do domu przyszlismy to ja nic tylko do spania bym poszla , tez sie trzeymam ale dzisiaj obudzilam sie o 5 i konic spania :szok: :baffled: :dry:

reklama
justin ale Cie zaszczyt kopnal ;-)
2 razy to cos pic:baffled: :eek:

powinnas te baby tam niezle opr...
moze by sie obudzily:tak:

roksi juz na nowym???

tigger mi to sie wydaje ze powinnas sie ubiegac o maternity allowance

tylko sama muszis sie o to spytac :confused: :confused:
a nuz sie uda:tak:

zabookowalam wlasnie wizyte w ambasadzie na kwiecien. bedziemy Tristanowi paszport wyrabiac:tak:

mel jakbys sie kimnela to nic by sie nie stalo

ja to bez ciazy na relaksujacych cwiczeniach dzwigalam oczy zeby nie zasnac;-) :-)

No widzisz mel ja unikalm jak ognia wszystkich znajomych , do nikogo nie chodzilam , gdzie grypa panowala i pisalam zeby do mnie tez nie przychodzili,ale jeden nasz kumpel z synkiem rocznym 2 dni po chorobie przyszedl i chyba on mnie zarazil:baffled:
zla bylam jak ich zobaczylam bo widzialam ze zaraz to zlapie , jokos podwojnie wrazliwa jestm na zoladkowe wirusy:eek: :eek:

A glupio mi bylo powiedziec : nie nie wchodz !!!

zla bylam ze on nie pomyslal

cale szczescie nie bylo tak zle , ale juz sie martwilam i lukasz moj tez bo po ostatniej takiej chorobie niewiele brakowalo a bym w spiaczke zapadla:eek:
dlatego w domu wszyscy stracha mieli jak ja z goraczka padlam :eek: :sick:

elza muszisz jeszcze klikna na ten suwaczek i stronka powinna sie tobie otworzyc a potem to co tobi ewyjdzie kopiujesz do panelu i wklejasz

ale masz jazdy zs spaniem
ja dzisiaj tez juz od 5 nie spie
a moze to dlatego ze nieumiem spac bez meza:szok: :szok:
on wstaje to ja zaraz po nim si ebudzei nie moge spac , lozko za duze na jedna osobe:baffled:

Ale sie dzisiaj wściekłam:wściekła/y::angry::realmad:
wczoraj byłam zrobić badania (glukoza, morf, mocz)
dzisiaj posłałam tatusia po wyniki (bo mi sie wstać nie chciało;-)) a on przyniósł badania bez wyników glukozy..bo baby ich nie zrobiły:wściekła/y:
poszedł do apteki po 50 g....siksy aptekary dały mu 80g mówiąc że innych sie nie sprzedaje, znaczy nie mają (a wczoraj u nich kupowałam glukoze 50g:baffled:)
więc poszedł biedak jeszcze raz, przyszedł z odmierzonym 50 g, wypiłam zaczekałam godzine i poszłam żeby mnie kuli jeszcze raz:sick:
baby powiedziały że (o jakie szczęście:szok:) nie musze jeszcze raz płacić bo to ich wina że nie zauważyły że cukier trzeba zrobić:szok: (a przy nich wczoraj piłam to świństwo i czekałam na miejscu godzine) i mam przyjść po wyniki o 14.:wściekła/y::szok:
o 14 wszystko zamknięte - poszłam jeszcze raz o 17 i dostałam wyniki:huh:
SłUZBA ZDROWIA JEST CHORA!!!!!!
tak przy okazji cukier mam chyba ok - 9,98:happy:

o rany wspolczuje ci tej watpliwej przyjemnosci :sick:
a wynik? na pewno 9,98??
wyniki po obciazeniu glukoza wahaja sie najczesciej w okolicach 100-139....

he he to ja pobije was wszystkie w bezsennosci.cala noc nie spie a zasypiam o 8-9 rano.i spie do 14.czasami zdarza sie ze zasypiam o 23-24 i spie do 2 w nocy.i tak jest od 3 m-cy.co najdziwniejsze ze w nocy juz jestem wyspana.juz wszelkie metody zwalczania podjete byly ale to na nic.mam nadzieje ze minie to juz niedlugo.jeszcze niecale 3 m-ce:-) :-) :-) :-).
dev088pr___.png

jak dodac do profilu ten suwaczek?

noo to sie nazywa bezsennosc
ja raz tak mialam, zasnelam o 4.30
ale to przez myslenie, za duzo wtedy mialam na glowie
teraz padam jak kawka 22-23
no ale jak mnie Jas budzi przed 7 to nie dziwne :tak:

moze byc dobry...
szłam spać przed 1 a dziecko wstało po 5 :eek:
no to sobie wypoczęłam :baffled:
a na 11 idziemy do taty do pracy na obiad :-)
trzeba sie zrobić na Bóstwo :eek::-p

reklama
Do góry