reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Chyba za wczesnie Go pochwaliłam. Zażyczyłam sobie właśnie na kolację talarki z ziemniaczków na patelni a On na to, że za dużo roboty!!!Chyba zmęczenie materiału! Ciężko ma chłop od kilku miesięcy, więc przystałam na kiełbaskę z cebulką na patelni. Ależ ja wspaniałomyślna jestem, co?Także Agutek raczej Ci Go nie podeślę, sama widzisz....

no cóż chłop też sie ma prawo troche zmęczyć:-D ale nie daj mu za bardzo odpocząć, dopiero jak dzidzi przyjdzie na świat dowie sie co znaczy "zmęczenie materiału":laugh2::laugh2:

na pewno mam 9.98 HI:confused: a Wy jak miałyście? to za nisko?:baffled::confused:
może ja to źle czytam, powiem więcej jak od lekarza wróce, on mi powie czy to dobrze czy nie:dry:

Justine ja glukoze na czczo mialam 89 mg/dl (norma 70-105), a godzine po obciazeniu glukoza 120 mg/dl (norma max. wynosi chyba kolo 140) :happy:

oj magda talarki , kielbaska :-p :-p

smaka mi kochana robisz:tak: :tak:

ja to dzisiaj chyba jobla dostane , nie mam co jesc , a juz mam dosyc wpychania w siebie smieci
tylko batony owoce jakies soki i smazone bleee juz mam dosc , a co najgorsze to nie mam weny zeby cos zrobic:eek:

jakby mi ktos cos zrobil dobrego np kielbaske z cebulka oj jaka bylabym szczeliwa:tak: :tak:

anija jak ciacho wyszlo cos sie nie chwlalisz:confused: :baffled:

poszlam wlasnei na spacer troche dluzszy jakos tak godzinny i myslalam ze brzuch mi sie urwie

ciezki jak kamien sie co chiwla robil i musialam odpoczywac :tak: ;-)

smieszna ze mnie ciezarowa , juz brzuchem kieruje :-D :-D

chyba nie Mel ja tez tyle prawie podwojnych mam naliczylam:tak: :tak: :-)

ciekawe jak po calym dni leniuchaowani an awersalce bede tej nocy spala:confused: :eek:
cos mi sie zdajen ze kiepsko , ale moze akurat sie myle:tak:

ja sie dzisiaj troche przetrzymalam i zobaczymy jaki bedzie tego efekt...moze wyspie sie chociaz troche?
normalnie o tej porze juz w lozeczku grzecznie leze ;-)

reklama
ja Tobie proponuję sałatki

poszukaj sobie jakies fajne w necie

osobiście preferuje taką z sałaty np lodowej - pomidora - ogórka - papryki - sera feta i sosu winegret czy jak to sie tam pisze
albo zamiast winegret można dać wymieszne 3 łyżki miodu z 1 łyżką musztardy i do tego zaparzone zioła prowansalskie - dosłownie zalane odrobiną wrzątku
można dodac kukurydze i inne pierdoły

i jeszcze lubie taką:

ugotowane cycki kurze pokroić w kosteczke
do tego ananas (ja nie lubie i daje brzoskwinie)
posiekana drobno natka selera
i majonez
niektórzy dodają rodzynki - ja nie lubie

wymieszac posolić popieprzyć i gotowe :-)

Do góry