reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

no to melanie napewno wygladasz odlotowo :-)

ja kupilam sobie wczoraj sztruksy , ale nie ciazowe , tylko mocno rozciagliwe i wnie wchodze wiec tez pozory sprawiam

no to dziewczyny powodzenia wam zycze z tymi przeprowadzakmi , najgorsze jest potem rozpakowywanie:szok: :eek:

wlasnie dostalam wiadomsoc od kolezanki . synek juz jest

o 12.30 zlapaly ja bole , a o 3.30 juz Viktorek si eurodzil
i juz sa w domu :tak: :tak:

dziewczyny juz niedlugo tez nas to czeka

reklama
Witam ranne ptaszki i nie tylko :).
Ja dzis rano byłam na badaniu krwi wiec tez sobie nie pospalam a potem późne śniadanie i film dokumentalny na TVP2 "W łonie matki" - inaczej się to ogląda jak to bezpośrednio nas dotyczy :).

A w kulinarnych planach ciasta to nie mam ale za to będzie swojska pizza bo już nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam ....

wczoraj sie skonczylo na 18 tygodniu, wiec za tydzien pewnie do nas dojdzie :tak:

anija jak ciacho wyszlo cos sie nie chwlalisz:confused: :baffled:

poszlam wlasnei na spacer troche dluzszy jakos tak godzinny i myslalam ze brzuch mi sie urwie

ciezki jak kamien sie co chiwla robil i musialam odpoczywac :tak: ;-)

smieszna ze mnie ciezarowa , juz brzuchem kieruje :-D :-D

wpadnij sama ocenisz ;-)
wlasnie uspilam Jasia wiec mam chwile na ploteczki i kawusie

u mnie juz dawno nie da sie ukryc ciazy
zawsze mam tych wod tyle ze brzuch jak balon
co poniektorzy sadza ze beda blizniaki, ale za kazdym razem to slysze wiec nauczylam sie juz nie denerwowac:-p

to zdaje sie ze ja jestem jedyna z takim inwentarzem :tak:

maz chce czwarate jeszcze, ale ja juz podziekuje
chyba ze adoptujemy, bo mi sie znowu tyc i chudnac nie chce
o niegramotnosci ciazowej nie wspomne ;-)

Cześć dziewczynki,ale u Was się dużo dzieje! Przeprowadzki, zakupy itp. A ja się wciągnęłam w super powieść "Trzynasta opowieść" Diane Setterfield, gorąco polecam.

Anija, ja zawsze pragnęłam mieć trójkę dzieciaczków, ale na dwójce się skończy. No i będzie parka, hura!A ta noc juz nie była taka błoga jak poprzednie.....

dzieki anija juz lece na kawaleczek ciacha :-) :tak:

Mel dzieki przekaze jej :tak: :tak:
chlopaczek urodzil sie malutenki bo tylko 50 cm i 2,900 wagi

oj zeby moj porod tez tak wygladal:tak:
ona dopiero kolo 1 pojechala do szpitala a juz o 3.30 maly byl po drugiej stronie:tak:

anija u mnie juz tez sie ukryc ciazy nie da. szczegulnie jak taka niezgrabna i niezdarna jestem .no i te kilogramy widac z kazdej strony:eek: :baffled:

reklama
Do góry