reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Dzieki mel przepisy zanotowalam , ale najgorszy problem to to ze nie ma chetnych do zrobienia tych pysznosci:-(

ale dzisiaj juz sie zmusilam i normalny obiad robie:tak:

bialy barszcz i schabika w sosie grzybowym z kasza :tak: :tak:

juz gotowe ale ja zjadlam kawalek ciacha i sie zapchalam wiec poczekam do 18 na meza i razem zjemy :tak: :-)

a jak wam niedziela leci:confused:

u nas było porządkowo i trochę relaksu też :-)
teraz czekam na dziada aż wróci z siłowni

zrobimy sobie coś słodkiego i smacznego :tak:
potem mąż wykąpie Pariskę i ją uśpi - ja to robie codziennie, bo mąż pracuje do nocy- niedziele należą do tatusia :-)
ja sie w tym czasie ponudzę i odpocznę
a potem pewnie zrobimy libacje alkoholową i wypijemy po piwku :cool2:
może jakiś film.... sie zobaczy

ona brzucho male miala cal cieze wiec moze dlatego

ale wszystkoz nim podobno oki bo juz po paru godzinach ich wypuscili do domu:tak:

ale tez mis ie wydawal malutki i chudziutki:dry:
ale pewnie tez dlatego taki porod miala i nie musieli jej ciag i nie popekala:tak:

no to iweczor zapowiada sie wam bardzo ciekawie:tak:

libacja alkoholowa przy piwku:-D :-D :-D :-D :-D

ale juz bym chciala libacje alkoholowa przy wiecej niz jednym piwku:tak:

wczoraj sie skonczylo na 18 tygodniu, wiec za tydzien pewnie do nas dojdzie :tak:

musze was rozczarowac
im blizej konca tym mniej mowia o kolejnych tygodniach
tzn. jest chyba cos o 28 tc, a potem od razu przechodza doslownie na chwile do 33 tc, a potem juz jest porod...
jak ogladalam ten film to wlasnie jakos bylam w 30 tc i z mezem czekalismy, zeby zobaczyc jak taka kruszynka wyglada i fige zobaczylismy :eek: :-(

ale wszystkoz nim podobno oki bo juz po paru godzinach ich wypuscili do domu:tak:

miloku, kilka godzin po porodzie juz ja wypuscili :confused:

musze was rozczarowac
im blizej konca tym mniej mowia o kolejnych tygodniach
tzn. jest chyba cos o 28 tc, a potem od razu przechodza doslownie na chwile do 33 tc, a potem juz jest porod...
jak ogladalam ten film to wlasnie jakos bylam w 30 tc i z mezem czekalismy, zeby zobaczyc jak taka kruszynka wyglada i fige zobaczylismy :eek: :-(

może dlatego, że ostatnie tygodnie ciąży dla dzidziusia to praktycznie tylko przyrost masy ciała.

reklama
Witam wieczorem

Chyba dołaczę do klubu mających problem z zaśnięciem :/. Nie wiem czy to dlatego, ze wczoraj kimnęlam na filmie (i troche pospalam) czy z innego powodu ale sie chyba do 2 nad ranem tłuklam i barany liczyłam. Obkładam się już poduszkami żeby mi było w miarę wygodnie ale za bardzo nie pomaga :/. Przyjdzie mi sie jeszcze pomęczyć te 2 miesiące...

Do góry