reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
a niech boli
tylko ze to juz sie leniwa zrobilam i to nie tylko przez ciaze ale juz nawet przed ciaza malo imprezowa ostatnimi czasy bylam:dry:

ale juz bym sobie tak piwko na miesci ewypila , szmerek w glowie poczula i tanczyla cala noc na dysce jakiejs:tak: (do 2 tyle ostatnio , wytrzymalam i w ciazy nie bylam:szok: )

znowu mi brzuch rosnie jest wydenty jak balon i boli jak cholera:-(

a smaruje si ejuz nawet 3 razy dziennie a nogi moje i tak wygladaj ajakby pociete nozem:szok: :-( :no:

tez agtek zdziwiona bylam ze ja tak szybko wypuscili , bo juz o 10 w domu byla, ale podobno tutaj tak robia

jak jest wszystko z mam i dzieckiem oki to do domku:eek:

Ja miałam dzisiaj w nocy dziwne doświadczenie...:szok:
obudziłam sie przed 4 rano. spałam na plecach. byłam cała mokra i nie mogłam złapać oddechu, nieźle sie wystraszyłam. miałam niezły kłopot żeby sie przewrócić na lewy bok, ale jak już mi sie udało , poczułam niebywałą ulgę

w ogóle miałam dzisiaj głupie sny, może to ta pełnia:confused::baffled:

Justine to masz objaw tego o czym mi ginka mówiła, że na pewnym etapie ciąży macica uciska aortę i leżąc na plecach możemy mieć duszności i problemy z oddychaniem. Mnie jak na razie nic takiego sie nie działo, może dlatego, że mam dość nisko brzuch ale za to wstając z pozycji na plecach, czy nawet obracając się na bok, bolą mnie krzyże. Może mi ten niski brzuch na dolny odcinek kręgosupa uciska...

w pierwszej ciązy nic takiego mi nie dolegało
a teraz :szok:
dziwnie zaczyna mnie boleć głowa i czuje się jakby mnie ktoś podduszał jak leżę na plecach :-(

ja tam nawet piwka sobie odmawiam....:eek::eek:
wypiłam jakiś czas temu pół lampki MArtini i mnie sumienie żarło:baffled:

też już bym chciała sobie wypić 2-3 lampki wina (bo za winkiem tesknie:-p) ale moje superego mi teraz nie pozwala:laugh2::no::no::-p

to trzeba samemu zobaczyc, a moze kogos to wcale nie wzruszac - moze to ja tylko jakas taka wrazliwa sie zrobilam hehe :-D
ja jednak sie rozryczalam porzadnie :-p

tez agtek zdziwiona bylam ze ja tak szybko wypuscili , bo juz o 10 w domu byla, ale podobno tutaj tak robia

jak jest wszystko z mam i dzieckiem oki to do domku:eek:

no to fajnie, ze nie musza lezec w szpitalu tylko sobie od razu do domku wracaja....super :tak: :-)

reklama
to wiecie co ja zauwyzylam?

nigdy mi alkohol nie smakowal i jak wypilam w ciagu roku 2 drinki to byl sukces :-D a teraz jak jestem w ciazy to tak za mna chodzi alkohol, ze ciagle mezowi powtarzam, ze mam ochote tak sobie z nim usiasc i podrinkowac :szok: :laugh2: czasami jak on pije piwko to ide gebe na lyka zamoczyc w tym piwku, bo tak mi sie chce, ze szok...
normalnie nie poznaje sama siebie, nigdy bym nie uwierzyla, ze ja kiedykolwiek powiem, ze mam ochote sobie z mezusiem podrinkowac hehe :laugh2: czyzby ciaza tak dzialala??

mam kolezanke, ktora przed ciaza nigdy alkoholu do ust nie brala, a po ciazy jej zasmakowal :laugh2:

Do góry