reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
MARZEC:

7: Uda sie - II podglądanko
7: Mammoni - udany transfer
8: maaagdzik - wysoka beta
10: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
10: solostar29 - wysoka beta
11: lenkabar - drugie spotkanie z dzidzią
11: Uda sie - pierwsze podglądanko
11: Mammoni - punkcja
11: Bziumelka - wizyta kontrolna
17: Anulla28 - wizyta kontrolna
17: dorotav - kolejna wizyta u immunologa
17/18: kikifish87 - wysoka beta
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
18: Esiek - wysoka beta
18: Juhasek - wysoka beta
18: Dove28 - wysoka beta
19: Bzibziok - drugie spotkanie z dzidzią
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa

hej
majka : super suwaczek :tak::blink:
bzibziok : a twój suwaczek gdzie ? Jak się masz mamusiu ? :happy2:

Lalka, ja z suwaczkiem czekam aż zobacze serduszko, nie chce zapeszac.
Powiedz lepiej co u Ciebie??
moje wszelkie objawy zniknęły i jeszcze przeziebinie sie przypałetało. Wcale nie jestem spokojna, chcę wierzyć ze wszysko bedzie ok ale cięzko jak nawet piersi mnie nie bola, a to taki podstawowy objaw.

Ależ tu się dzieje dziewczyny, nie sposób ogarnąć.

Dove oby dni do bety minęły jak najszybciej :tak:

Majka super, że suwaczek oficjalnie się pojawił :-)

Mam nadzieję, że 18 to szczęśliwa data bo dużo się u Was będzie działo. A ja mam tego dnia 3 wizyty w Invikcie, 1 u gina i 2 u genetyka (jedna w sprawie niepłodności a druga odnośnie predyspozycji gentycznych do nowotworów w mojej rodzinie i M). Oj będzie się działo :-)

MARZEC:

7: Uda sie - II podglądanko
7: Mammoni - udany transfer
8: maaagdzik - wysoka beta
10: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
10: solostar29 - wysoka beta
11: lenkabar - drugie spotkanie z dzidzią
11: Uda sie - pierwsze podglądanko
11: Mammoni - punkcja
11: Bziumelka - wizyta kontrolna
17: Anulla28 - wizyta kontrolna
17: dorotav - kolejna wizyta u immunologa
17/18: kikifish87 - wysoka beta
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
18: Esiek - wysoka beta
18: Juhasek - wysoka beta
18: Dove28 - wysoka beta
19: Bzibziok - drugie spotkanie z dzidzią
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa

Lilia coś tu jest nie tak.
Czemu Uda się 7marca ma II podglądanko, a 11 pierwsze podglądanko??
A Mammoni z kolei 7 ma transfer, a 11 punkcję??

Majka śliczny suwaczek! aż miło popatrzeć :)

Ja mam dziś Dziewczyny trochę stresa.. rano oprócz lutki wyleciał ze mnie mały kawek jakby brązowego zwiniętego naskórka/błony no i od razu panika. Takie malutkie, bez żadnego plamienia, ale natychmiast zadzwoniłam do doktora, który akurat pechowo jest na wyjeździe. Nie odbierał, ale oddzwonił i powiedział, że wszystko powinno być ok, ale wie, ze to i tak mnie nie uspokoi, więc żebym sobie zrobiła bete lub poszła na USG i w klinice na pewno mnie do kogoś wcisną. Wyobraźcie sobie, ze małpy w rejestracji oczywiście mi odmówiły :/ także idę do spółdzielni lekarskiej, do jakiegoś gościa, którego w ogóle nie znam... Myślę, że wszystko jest dobrze, ale wiadomo zawsze jakiś stresik jest... zwłaszcza po poprzedniej stracie. Tyle z tego dobrego, że może zobaczę serduszko

Lenkabar no co ty to na kogo ty tam trafiłaś, dla mnie te babki z rejestracji zawsze były ok. Myśle ze wszystko jest u Ciebie dobrze ale na wszelki wypadek idź upewnij się bedziesz spokojniejsza. Daj znać później czy jest serduszko.

Bzibziok mnie juz też te cycki nie bolą tak jak wcześniej. Ale przyznam ze zaczynam miec poranne mdłości niewielkie ale są ale na szczęście trwają krótko.

reklama
Do góry