Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmmm zjednej strony ja bym bardzo chciala relaniu, a drugiej lekarz mi powiedział że u nich tego sie nie praktykuje :-(. Hmmm a może by tak bez jego zgody brac po transferze? Tu wiekszość dziewczyn bierze przeciez...
Cześć dziewczyny, ja wczoraj powtórzyłam bete i wzrosła do 245,6 ze 105, więc chyba dobrze. W poniedziałek idę na USG, od wczoraj nie boli mnie podbrzusze i zaczynam panikować, ale tak chyba ma większość z nas![]()
No to super Foote, a który dzień po transferze jesteś i ilu dniowego bąbelka??
Nie martw się, ja wczoraj swojego kropeczka pierwszy raz widziałam na usg, a i tak ciągle panikuję, bo właściwie nie mam objawów, wolałabym mieć non stop mdłości.
Witam Dziewczyny
Właśnie wróciłam do domu po transferze , wrażenia nie zapomniane , dostaliśmy zdjęcie naszej 4 dobowej komórki i zdjęcie z usg jak juz jest w macicy . Normalnie cudo18 zobaczymy czy się udało czy nie , a póki co jestem na L4 . Pozdrowiena dla Was :-)

Ależ tu się dzieje dziewczyny, nie sposób ogarnąć.
Dove oby dni do bety minęły jak najszybciej
Majka super, że suwaczek oficjalnie się pojawił :-)
Mam nadzieję, że 18 to szczęśliwa data bo dużo się u Was będzie działo. A ja mam tego dnia 3 wizyty w Invikcie, 1 u gina i 2 u genetyka (jedna w sprawie niepłodności a druga odnośnie predyspozycji gentycznych do nowotworów w mojej rodzinie i M). Oj będzie się działo :-)

Lilia coś tu jest nie tak.
Czemu Uda się 7marca ma II podglądanko, a 11 pierwsze podglądanko??
A Mammoni z kolei 7 ma transfer, a 11 punkcję??

)... no to leże w łóżku i czekam na telefon