reklama

Kto po in vitro?

Lenkabar najważniejsze że kropus ma się dobrze, aTy kochana niestety leż i nic nie rób. Dokładnie Jogo tak miała leżała troszkę w łóżeczku ale wszystko skończyło się dobrze, maluszek jest jeszcze malutki więc mu ten krwiak nie przeszkadza. Jak doktorek nie odpisze to kochana dzwoń do niego niech coś wymyśla. On chyba już będzie wracał.

reklama
Mammoni, co za cyrk na kółkach, podchodzisz do ivf programem rządowym że pani Y nie zgadza się na podanie dwóch zarodków ? gdzie się leczysz że jest aż tylu lekarzy i nie jesteś przypisana do jednego ? Trzymam kciuki by jutro wszystko się udało :tak:

Lenkabar najważniejsze że kropeczka ma się dobrze, a ty odpoczywaj !!:-)

Mammoni co za wariacja... niezly cyrk na kolkach... trzymam jutro kciuki za transfer... :tak:

Lenkabara, to znaczy że dzidzia silna i jakimś tam krwiak jej nie straszny. Tylko teraz bardzo o Was dbaj i słuchaj lekarza.

Mammoni, o czymś takim jak piszesz jeszcze nie słyszałam, u mnie w klinice jedynym odstępstwem od wizyty u lekarza prowadzącego jest konieczność wizyty w weekend, wtedy jest lekarz dyżurujący. Ale na weekendy zapisują tylko w ostateczności.

Nie jestem z programu sama opłacam. Jutro będę rozmawiała z lekarz oko w oko. Nie poda 2 bo możliwość bliźniaków jest za wysoka a i ma schizę na punkcie prze stymulowania. Sama nie wiem co robić jak jest u was z tą niby hiperstymulacją ???

Mammoni, a jaki miałaś poziom estradiolu ostatnio wiesz?
Zbyt wysoki poziom estradiolu może sugerować hiperstymulację, ja się też tego obawiałam bo miałam estradiol ponad 4400 przed punkcją, a lekarz popatrzył na mnie jak na wariatkę jak zapytałam czy nie za wysoki i nie dojdzie do hiperstymulacji?
Wtedy się nie potrzebnie naczytałam w internecie, ale nawet jak będzie wysoki estradiol to nie ma pewności, że dojdzie do przestymulowania.

Ostatnia edycja:
2 lata temu faktycznie nie mogłam spodni założyć. Bol i brzuch jak w 7 miesiącu ciąży . Teraz pobolewa głównie jak idę do łazienki ale nie jest źle chodzę córę noszę żyję . A i mam podpisać papiery że poinformowano mnie o skutkach przestymulowania:szok: Może oni się w pewien sposób zabezpieczają

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry