reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Agaawa, witaj na forum, ja invimed też, tylko poznań no i prywatnie.

Uda się, kuruj się kochana, ja przy drugim podejściu też byłam chora, miałam nawet antybiotyk, najważniejsze by wyleczyć się do transferu.

lenkabar, na szczęście z maluszkiem wszystko w porządku, a tego krwiaka to trzeba wykurzyć, nie martw się za bardzo, zobaczysz skończy się tak dobrze jak u Jogo,

kikifish87, dziękuję kochana, odezwę się jak będzie potrzebny.

reklama
Dziękuję za miłe słowa Dorotav
Jogo noo właśnie! Ty przeszłaś to co teraz przechodzę ja.. musisz się ze mną koniecznie podzielić swoją wiedzą co i jak

Dorotav dziekuje za wypisanie tych poradni genetycznych, bardzo mi pomoglas :-)
Lenkabar ufff cale szczescie z fasolka jest wszystko dobrze, teraz naprawde uwazaj na siebie.

dorota dzieki... zapisalam sobie, a noz bede próbowac dzwonic i umawiac sie... chociaz wolalabym nie...a czy widzialas moje wyniki badan? wiesz cos moze na ten temat? robilas je?:tak:

Olusia, nie ma za co.:-)Na naszym forum je chyba przeoczyłam, przepraszam, ale w pracy nie mam neta i jak wracam z pracy to nadrabiam od dnia poprzedniego Wasze wpisy, ale że podczytuję wątek "zakwalifikowanych" to właśnie do Twojego posta dotarłam, po mojemu to wyniki masz dobre, a co do Antykoagulant Tocznia to ja tego badania nie miałam, na fosfolipidy masz ciut podwyższone ale czy to jest tragedia ? nie wydaje mi się. Może Jo.M. będzie wiedziała więcej ?

witajcie Dziewczyny :-)
Jo.M dziekuje Ci kochana za odpowiedz
Powiedzcie mi prosze jakie jest wasze doswiadczenia z Invimedem Katowice...leczy sie ktoras z was tam ? czy to prawda ze oni dopiero startuja i wszystko robia jeszcze tak troche po omacku :-( ( Tak twierdza w klinice invimed w Warszawie ). Zdecydowalismy sie z mezem pojechac na wizyte do Gyncentrum Katowice i zobaczymy co tam nam zaproponuja odnosnie adopcji komorek:tak:.
A tak przy okazji to czy znacie moze jakies niedrogie noclegi w okolicy kliniki....nigdy nie bylam w Katowicach i nie znam sie co i jak :happy2:. bede wczieczna za pomoc.

A tak poza tym do gratuluje wam dziewczyny pozytywnych wynikow i trzymam za was nadal kciuki

reklama
Hej u mnie cyrki. Zacznę od tego że mój krótki protokół prowadzi 4 lekarzy i okazuje się że żaden nie jest prowadzącym!!! Zapisałąm się do dr X, Stumulacjię i ocenę cyklu robiła dr Y, Koczył ocenę i stymulacjię dr Z a punkcjię robił dr Ź We wtorek po punkcji ustalono ze mną transfer na piątek na 12:30 (1lub2) komórki. Miał wykonać lekarz dr X do którego się zapisywaliśmy z mężem Dziś telefon z kliniki od innej pani doktor że dzwoni aby się umówić bo nie jestem zapisana. Ok wyjaśniło się że jestem spychana od lekarza do lekarza.
Transfer jutro 15:45:baffled: Będzie go robiła dr Y. To nie koniec:blink: rozmawiam z dr Y i pani doktor odradza transfer i proponuje crio. Powód w 1 podejściu 2 lata temu była hiper stymulacja" w tej dużo lepiej się czuję odczuwam kucie itp ale spoko ale jest możliwość a ciąża ją wzmocni '' Nie zgodziłam się 2 problem ja chciałam 2 komórki a pani doktor 1 albo nie zrobi transferu:wściekła/y: Ok to ustalono wspólnie 1 komórka transfer jutro 15:45

Do góry