reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ilka... Odmrazaja jeden i jak jest ok to go dostajesz, dopiero jak by się okazało ze coś jest nie tak to odmrazaja kolejny. Mi się na szczęście ładnie odmrozil pierwszy;)

reklama
montana

to bardzo ciekawe co piszesz bo moja znajoma juz w dzień punkcji miala odwolany tfanser ze wzgledu na wys progesteron. pobrali jej kom zaplodnili . w 3 dobie 3 byly ok to jej nie zamrozili tylko czekali do 5 doby. w piątej przestaly się rozwijać i czekali do 7 doby ze może rusza dalej. w rezultacie cala stymulacja pieniądze i zdrowie poszly na marne bo żaden nie przetrwal. wiec myślę ze jak by zamrozili w 3 czy nawet 4 dobie to by mieli z czego crio zrobić a teraz doopa ... ja na jej miejscu tak bym tego nie zostawila ale pewnie nic się nie da zrobić.

u nas 9 oocytow. w poniedzialek mam dzwonic co i jak :) maz mial baaardzo biale nasienie - co to moze znaczyc? zawsze mial bardziej przezroczyste

ZZoska bardzo się cisze że beta ładnie przyrasta oby tak dalej powodzenia:tak:

KasiaMakaronik dzięki wielkie za słowa otuchy :) bo ja się cały czas martwię że za mało przyrasta. Już mnie ilka pocieszała (piszemy prywatnie-z tej samej kliniki jesteśmy). Tak się przestraszyłam tym małym przyrostem że chyba rzuciłam fajki (niestety byłam dużym nałogowcem jakieś 20 lat) teraz staram się marcheweczki jeść:p
pzdr.Zzośka

My już po, w domku
na chwilę obecna cała pozostała trójka rozwija się dalej a jedno maleństwo jest już ze mną
Było miło i bardzo wesoło. Pan dr zupełnie inny niż kiedyś przy pierwszych wizytach.
Fajna atmosfera, mało ludzi przy sobocie to i personel szczęśliwy :-D

Ostatnia edycja:
Montana ja miałam ponad 3 miesiące przerwy między pierwszym a drugim podejściem i musiałam powtórzyć badania dla anestezjologa bo podobno są ważne tylko 3 miesiące. Całe szczęście są za free :-)

Anuszka żeby dni do wysokiej betki minęły jak najszybciej :tak: Jakiej klasy miałaś podany zarodek?

reklama
zzoska

A co lekarz mowi na Twoja bete? Mi się wydaje ze przyrost troszkę Maly ale trzymam kciuki i goraco wierze ze się ruszy :)
pozdrawiam Lilka

Do góry