reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

To może zwykle płatki owsiane (takie których gotwac nie trzeba) ale nie wiem czy w GB takowe macie...? Na ich przeżucie trzeba trochę czasu przeznaczyć ale jak na razie mamy go chyba dość dużo :). Ja to nawet lubie znienawidzone przez niektórych owsianki na mleku...

reklama
owsiane chyba sa
ale co na surowo je tak wcinac:confused:
ja chyba zawsze takie wlasnie na mleku jadlam :tak: :baffled:
i srednio mi podchodzily , tzn platki moze tak ale nienawidzilam jak na mleku sie kozuch robil bleee

Mam podobną opinie na temat kożucha - OBRZYDLIWY!!

A takie płatki owsiane można np. z jogurcikiem i juz sa bardziej "przełykalne" :). A jak na perystalatykę jelit wpływają :).

To przerąbane macie z tą bezsennością dziewczyny. Pomyśleć, że ja irytowałam się po godzinie lub dwóch nieudanych prób zasypiania.... Ogólnie śpię dobrze i długo. Dziś musiałam zwlec się o 7 do przychodni ale za to godzince znowu spałam i tak do 10:30. Śpioch i tyle!

Kożuch!!beeeee pamiętam z dzieciństwa, że tata zmuszał mnie do picia mleka z kożuchem i w końcu zwymiotowałam na stół! Traumatyczne przeżycie.....Miloku, co za stan Cię dopadł?! Może chrupki kukurydziane, takie jak dla dzieci, co?

a dzis to w ogole jeszcze nie spalam i jakos sie nie chce mi spac.:no::no::no::no:zobacze jak dlugo pociagne bez spania.nie spie juz od 2 w nocy. i jak do tej pory tez nie spie.

reklama
kupilam wlasnie platki takie z otrebow zez miodu ani orzechow i druga paczke takich zwyklych kukurydzianych tez bez dodatkow
cala zgrzewke mleka odltuszczonego i chyb alepiej tym sie zapchac niz czyms konkretnym:confused:

ale troche sie przytrzymalam bez jedzenia
tzn od jedojedzonego sniadania do teraz i zle sie teraz czuje
slabo mi , nogi i rece mi sie trezsa i mam zawroty glowy
brzuch mnie rozbolal i nie ma sily lyzki z zupa do buzi do ciagnac
glodzenie sie tez nie jest dobrym pomyslem:no:

Do góry