M
miloku
Gość
normalnie niezle sie usmialam Mel
nawet na to uwagi nie zwrucilam
mnie w jajecznicy za to obrzydzaja gile :sick:
blleeeeDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
blleeeeciesze sie, ze sie cieszycie z mojego szczesciaaz mi tak przyjemnie myslec, ze za tydzien bede spala juz w nowym domku i lazienke na nocne wyprawy bede miala zaraz obok pokoju, a nie na innym pietrze w drugim koncu domu...;-)
teraz tigger znacznie mniej sie nachodzisz w nocy i dluzej bedziesz mogla pospac 
tak w sekrecie wam sie przyznam, ze od jakiegos czasu i tak nie chodzilam - strasznie mnie rozbudzaly te wycieczki przez caly dom, musialam chyba ze 4 razy po drodze swiatlo zapalic i zgasic, poza tym nie bardzo lubie chodzic w nocy po pustym domu...wiec sie wycwanilam i sprawilam sobie taki litrowy sloiczek-nocniczekhihi no prosze - i kto by pomyslal, ze czlowiekowi taka rzecz moze przyniesc tyle radosci ;-)teraz tigger znacznie mniej sie nachodzisz w nocy i dluzej bedziesz mogla pospac
![]()
po prostu codziennie rano go oproznialam, wyparzalam i mylam i z powrotem stawialam przy lozku
tak w sekrecie wam sie przyznam, ze od jakiegos czasu i tak nie chodzilam - strasznie mnie rozbudzaly te wycieczki przez caly dom, musialam chyba ze 4 razy po drodze swiatlo zapalic i zgasic, poza tym nie bardzo lubie chodzic w nocy po pustym domu...wiec sie wycwanilam i sprawilam sobie taki litrowy sloiczek-nocniczekpo prostu codziennie rano go oproznialam, wyparzalam i mylam i z powrotem stawialam przy lozku
![]()

magdakap mi tez sie czas ciagnie jak flaki z olejem, ale z drugiej strony nie czuje sie jeszcze psychicznie gotowa na porod![]()
maz na dlugo wyjechal?