katrina86 kurde jak Ty to zrobiłaś, że schudłaś? ja od początku ciąży mam +3,5 kg :-( ale właśnie zważyłam się przed chwilą i od ostatniej wizyty waga stoi w miejscu! całe szczęście, bo ostatnim czasy się sporo obżerałam. Mam nadzieję, że przyhamuję nieco z tym tyciem
Cherie 13 kg to bardzo dużo, choć moja ginka pewnie byłaby zadowlona gdybym chudła a nie tyła ;-) co na to Twój lekarz? jakie masz wyniki morfologii?
Faktycznie my te większe kobiety możemy chudnąć ale 13 kg to sporo
Moja przyjaciółka schudła jakoś przez pierwsze 4 m-ce ciąży 7 kg, potem przytyła tylko 3 kg, ale ona miała wręcz wstręt do jedzenia, co zjadła to zwracała :-( i wyniki w związku z tym nienajlepsze. lekarz na nią krzyczał, że chudnie, nawet w szpitalu trochę leżała, dawali jej tam jakieś kroplówki na wzmocnienie niby
Urodziła tydzień temu chłopca ponad 4 kg ;-) wszystko z małym dobrze, z nią też, poza tym, że miała cc i ciężko dochodzi do siebie :-(no, ale ta ciąża ją wymęczyła ostro
Ja w ogóle nie miałam mdłości czy wymiotów! wręcz przeciwnie - apetyt jak nie wiem co :-( eh modle się, żebym za dużo nie przytyła! w poprzedniej ciąży 12 kg na plusie! niby książkowo, ale jako osoba ze sporą nadwagą nie powinnam tyle tyć :-( lekarz jeszcze poprzedni, mówił, że maks 7 kg