reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Ja ci powiem agutku ze tez spacery ukrucilam do minimum

niestety brzuch po paru minutach chodzenie mnie tak boli ze nie daje rady

ale jeszcze na basen smigam bo tam sie rozluzniam

zobaczymy jak dlugo bo juz i tak polowy cwiczeni robic nie moge
np brzuzki to wogule odpadaja , po pierwsze dlatego ze brzucho sie naciaga i boli jak cholera , a po drugie i to chyba gorsze nie moge oddychac w pozycji lezacej na plecach:szok: :szok:

wczoraj musialam az wyjsc z wody i troszke sobie na spokojnie polapac powietrza , bo myslalam ze sie utopie:szok:

no ciezko sie robi :tak: :tak:

reklama
miloku z brzuszkami to zdecydowanie dałabym sobie już spokój

mi lekarka nawet zwraca uwagę, żeby powolutku z samolocika się podnosić u niej w gabinecie i nie robić żadnych gwałtownych ruchów

teraz jak biorą kąpiel w wannie to tylko przy mężu i wołam go do pomocy przy wstawaniu - właśnie, żeby nie naprężać za bardzo brzucha

jak go nie ma to do wanny już się nie kładę tylko biorę prysznic

ja juz do wanny dawno sie nie klade bo jakos oddychac w niej nie moglam i zaraz slabo mi sie robilo:-(

ate brzuszki ktore ja robilam to taki troche oszuane byly bardziej nastawialm sie zeby w tej pozycji plecy rozluznic , ale coz juz tez odpada

Ja też o wannie musiałam zapomnieć, tylko prysznic i to szybki. Tęskni mi się za leżakowaniem w gorącej wodzie z dużą ilością piany i olejków, oj tęskni...

Miloku ona chyba miala cesarke bo chyba nie bylaby w stanie urodzic takiego olbrzyma!! To o 100% cięższe dziecko niż ta "ksiązkowa" waga!!

Czy Wam się też dzis chce tak koszmarnie spac??
Wrócilam przed 11 ze szkoły rodzenia i spalam bite 3h a teraz jakbym się polożyła to bez problemu spałabym nadal.... To chyba coś z ciśnieniem i na dodatek ten wiatr tak dziala.... makabra...

Wlasnie w TV pokazywali tego "Maluszka" i powiedzieli, że miala CC :)>

w tym reportzu bylo napisane ze polozna przyjnowala porod wiec myslalam ze silami natury rodzila i az mi oczy na wierzch wyszly:szok: :szok:

a tak to jeszcze spoko

u nas tez koszmarnie wieje . nawet zawalil nam sie plot dzilacy nas i sasiadow i nikt sie za to nie bieze bo tak szczerze to nie wiem do kogo to nalezy , do nas czy dos sasiadow :dry:
chyb atak wspolnie bedziemy musieli to zrobic
a ja tez nie dosc ze humor kiepski to jeszcze spac mi sie chce i zle si eczuje . mam zawroty glowy i jakos slabo mi

ale nie klade si ebo jescze wiekszego dolka lapie
wzielam sie za mycie podlog i pranie i teraz umylam sobie pomalutku lodowke a za minutke biore sie za obiad:tak:
odganiam dola

reklama
Ja nie mam problemów z "gimnastyką" ;-) Brzusio jeszcze dość mały w stosunku do mojego ciała, choć widzę już naocznie, jak rośnie, wręcz z dnia na dzień :tak: :-D

Do góry