reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

reklama
Dziewczyny ja wczoraj napisałam do Asiorka co tam u niej i dziś dostałam odpowiedz :-)

"Kochana Amelka jest już naświecie od poniedziałku, jest śliczna i jesteśmy bardzo szczęśliwi. Ma 2900g i 50 cm i 9pkt. Urodziłam o 17.10 w 5 godzin.Może dziś wyjdziemyBUZIAKI"

Serdeczne GRATULACJE dla mamuś i ich księżniczek :-)

PS. No to tera by się jakiś chłpoczyk przydał dla równowagi ;-) :tak: :laugh2:

wow a to si enie pochwalila wczesniej hehe :-) WIELKIE GARTULACJE!!!! chyba wiekszosc nas sie sypnie w pierwszej polowie stycznia :-) Elu zrobisz taki post jak lista styczniowek z tym ze wg terminow narodzin dzieciaczkow? :-)

mamom kolejnych pięknych dam serdecznie gratulujemy! Zuza i ja.;-) i czekamy na wasz szczesliwy powrót do nas i foteczki!!! :-D

Asiorek olbrzymie gratulacje dla ciebie i Amelki :-D:laugh2::tak: Serdecznie pozdrawiamy i czekamy na twoje relacje ;-)

No to tera by się jakiś chłpoczyk przydał dla równowagi ;-) :tak: :laugh2:

Zgodnie z moimi zapiskami następny chłopczyk w kolejce jest MÓJ :szok:;-):-D No chyba, że Xmamuśka nosi w sobie małego mężczyznę ;-)

reklama
Do góry