reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

kochane
wczoraj pierwsza lutóweczka wylądowała już w szpitalu ze skurczami :szok:
w 34 tc...

zaczęło się i u nich..
następne my :-p

reklama
Coś czuję, że dzisiaj będzie zgagowa noc :baffled: Suszy mnie okropnie :szok: Wypiję herbatkę i lulu :tak:
Nie było zgagi :confused: Zjadłam jabłko, popiłam gorzką herbatą i palić przestało :eek: Przypadek, czy sposób na zgagę?? :confused: :-D

Podziwiam Was, że wodę pijecie.. Ja jakoś nie mogę, ciągle tylko herbata z cytryną, albo jakiś napój, raz dziennie kawa (właśnie wypiłam), albo ewentualnie woda z sokiem (robionym przez teściową) :happy: Czyli strasznie niezdrowo popijam :confused:

Witajcie ranne ptaszki w piątkowy poranek.

Wczoraj sie dowiedziałam, że koleżanka, która ma termin dokladnie tak jak ja, wylądowała na podtrzymaniu w szpitalu...:(. Mam nadzieję, że się wszystko dobrze skończy ale pewnie już jej do domu nie wypuszczą przed rozwiązaniem....ech...

Dzień DobryA ja znów trochę w stresie bo wyczułam wczoraj podczas aplikowania maści, że krążek jakoś krzywo leży. Mam nadzieję, że mi się wydaje, bo przecież jak leżę czy wstaję to dyskomfortu nie odczuwam. Dobrze, że wizyta u ginekologa w poniedziałek. Nie chciałabym wylądować w szpitalu tak jak Twoja koleżanka debiutantko! Z drugiej strony dobrze, że w odpowiednim momencie zareagowano. Ojojoj

Mi też wiatry zaczynają przeszkadzać (te za oknem oczywiście), istne wichury! Melanie - ząbkowanie! współczuje. Moja córcia też boleśnie przechodzila. Maść dawała ulgę tylko na kilka minut, ale była jazda!Agutek pewnie teraz odsypia noc.

reklama
Do góry