reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

ja tez chce w wodzie, mam nadzieje, ze mi pozwola, bo wlasciwie nie ma na razie przeciwwskazan:-)a jak mi bedzie ciezko, to przeciez zawsze moge wyjsc i rodzic "na ladzie":-)no i biore pod uwage dwa rodzaje znieczulenia - gas and air wlasnie i epidural, ale mam cicha nadzieje, ze sie obede bez...:-)a jak nie to sprobuje najpierw gas, tylko slyszalam, ze nie na kazdego on dziala, albo dziala tak, ze sie wymiotuje, ale ogolnie jest podobno przyjemny;-)

reklama
Muszę się pochwalić, że od poniedziałku mam ferie :-D Mam tylko dyżur przez trzy dni w ciągu dwóch tygodni - resztę przeznaczam na leniuchowanie :tak: :-D Czyli na razie do czwartku laba :-D Ale się cieszę :-D :laugh2: :-D :laugh2:

A teraz idę z psiurkami, potem kąpiel i spanko :tak:
DOBRANOC :happy:

Dziewczyny, miałam pierwszy wyciek :szok: :laugh2:
Siedzę sobie, oglądam tv i patrzę a na prawej piersi mała plamka, która po wyschnięciu zostawiła ślad :-p

malaga no to super, okazja do wypoczynku :tak:

wczoraj bylam w szpitalu zeby sie upewnic czy wzystko w porzadku z dzidzia.
okazalo ze jest ok,i lekarka powiedziala ze wszystko w porzadku,ze nie musi codziennie sie ruszac,moze tez spac.
teraz moge spac spokojnie.i tak w poniedzialek pojde na badania wtedy pomierza mi dzieciaczka i mi zrobia badania.

ale numer :-)
wiesz, że ja nie miałam w ogóle wycieków :eek:
Agutek gratuluje :-D:-D:-D

właśnie słyszałam, że naprawdę niewiele dziewczyn ma te wycieki, a już szczególnie pierwiastki ;-)
dlatego w ogóle się nie nastawiałam na wycieki, a tu proszę :-p

w nocy przeżyłam też pierwsze odczuwalne skurcze bezbolesne - te napinanie się brzucha no i oczywiście się przestraszyłam, że urodzę :szok:
wzięłam no-spę i przeszło..na szczęście :-)

wczoraj bylam w szpitalu zeby sie upewnic czy wzystko w porzadku z dzidzia.
okazalo ze jest ok,i lekarka powiedziala ze wszystko w porzadku,ze nie musi codziennie sie ruszac,moze tez spac.
teraz moge spac spokojnie.i tak w poniedzialek pojde na badania wtedy pomierza mi dzieciaczka i mi zrobia badania.

super, teraz będziesz dużo spokojniejsza prawda? :-)
dużo odpoczywaj :tak:

Witam w szaro - buro - wietrzny sobotni poranek...

No to bardzo dobrze Elza, że wszystko z Dzidziusiem oki:-) .

Melanie przypominam, ze dziś na TVP2 o 10:45 jest ten film "W łonie matki" (wspominałaś żeby Ci przypomnieć :happy: ).

reklama
No to dobre wieści dziewczynki, super! Agutek, ja w pierwszej ciąży też miałam siarę a teraz ..... ani widu.....jest jeszcze czas. Gratuluję.

Do góry