reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Sarenka mnie też dopiero zrobiła. Bo to badanie robisz między 35 a 37 tygodniem ciąży. Nie leczysz tego w trakcie ciąży. Jeśli jesteś nosicielka to przed porodem i w trakcie dostajesz dożylnie antybiotyk.

No to kciuki za gąskę i czekamy na pomyślne wiadomości :D

Ostatnia edycja:
reklama
o ja ale stres o pomśleć że taka atmosfera bedzie już prawie codziennie ;))
Ja też wczoraj wizytowała. Mały ok wymiary idealne waży 2300 więc na duże dziecko nie mam się co nastawiać, lekarz obstawia około 3 kg do porodu (tak samo jak Lili) ;))3d nie dało się zrobić bo wciśniety w łożysko był buźką ale za to dumnie klejnoty pokazywał więc mamy 2 sweet focie jajeczek ;)) Termin wg usg 16.06 wiec 4 dni szybciej ale lekarz kazał sie szykować na 9-10 czerwiec, bliższy termin ustalimy na nast wizycie bo zależy jak bedzie miał dyżury w szpitalu. Wszystko inne ok. Jedyne zalecenie starać się wytrzymać do końca maja ;)) a i przytłam 600 g przez miesiąc więc doktorek smiał się że w końcu moja waga zaszalała ;))

jej ale się dzieje :-D i tak teraz ciągle, trzymam kciuki bardzo mocnooooo za dziewczyny na porodówkach i w szpitalach :-*
no i za te co wizytują i czekają na swoją kolej :-D
ja muszę jeszcze troszkę poczekać:-D na razie myślę o wizycie w środę którą mam bo minęły już 4 tygodnie...

reklama
Do góry