reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiek super ze synek zadowolony z motorka

Paulina tylko wiesz co mnie dziwi ze tato Twoj nie reaguje na to? Ja mam takich sasiadow upomnialam raz byla cisza po pewnym czasie wyszlam z mysla zeby ich bic a mam sasiadke ktora jest w ciazy i ma dziecko w Twojej Nikoli wieku i sie dziwilam ze im nie przeszkadza to ale ostatnio przegieli i ona sie rzucila to poznirj gadali ze ich opel juznie bedzie taki piekny itp i powiedzialam do nich ze sciany maja uszy i ze ona jest ponad prawek a poza tym mieszkaja tu dzieci i ze jak chca wojny to beda ja mieli i teraZ pier... za kazdym razem jak tylko wyjda pic na klatke albo pod bede dzwonila na policje a ja i oni to jestesmy tu jedyni z dziecmi i mlodzi a reszta sie boi nie wiem kogo bo to mlode chlystki juz sama sie zastanawiam gdzie to zglaszac itp moze wy podpowiecie?

Renata zdaje mi sie ze to hormonki ;D

Happy super ze Denis nie "teskni "za smoczkiem ;) ja dzisiaj Zuzie sadzalam na nocnik i zamiast pampka to majteczki i raz zrobila kupcue 5 siusiu do noc.ika i 5 w majciochy i siedzialam z nia na dywanie i stawialam ja dalej ode mnie i sama szla do mnie z 5 kroczkow zrobila za jednym razem i tak co chwile robilam ;) normalnie dumna jestem ;D

Edit

Happy moja wczoraaj zgubila i do poki jej nowego nie kupilam nie usnela myslalam ze zwariuje

Ostatnia edycja:
reklama
heja porannie.Ja od dziś na noce do rodzicow smigam. Filip ma spotkania przedkomunijne codziennie po 17. a potem nie bede miala jak wrocić. tzn dziś kuzynka bedzie.. ale od jutra szwagier.. a ja mam uczulenie na niego. No taki burak ze mnie coś trafia jak on jest w poblizu. wole spac u mamy i klucić sie z bracmi niz 3 min. w samochodzie ze szwagrem spedzić.

Juto Filip dodatkowo ma 1 spotkanie dla mlodych pilkarzy. chce chodzić na treningi. moze energie spozytkuje w jakisms slusznym celu :).

pogoda okropna. chmury takie ciezkie ;/ ja nadal zatkana, smarkająca, oczy bolą, kicham non stopokropnie sie czuje ;/ .

Hejka:)

My wczoraj wróciliśmy z komunii przed 19:) Synek był bardzo grzeczny, cały czas siedział z dziećmi w pokoju i przychodził tylko jak chciał coś zjeść:p D. dużo nie wypił i ogólnie było fajnie, gdyby nie to że D. poszedł dzisiaj do pracy to zostalibyśmy dłużej:)

U nas właśnie pada;/
paulina powodzenia w szukaniu mieszkania i oby mniej było takich akcji z alkoholem , wiadomo pije sie fajnie ale reszta lokatorów musi pamiętac że macie małe dziecko i ono potrzebuje mieć ciszę i spokój;/ a jak tam ta wysypka byłyście u lekarza?

renata nie dziwię Ci się że masz stresa związanego z komunią, moja siostra dopiero wczoraj odetchnęła z ulgą że już po wszystkim:) A humorki też ma hehe ciąża robi swoje

asik super że synkowi podoba się motorek, ale teraz będzie miał frajdę:)

Zdjęcie0681.jpg A tak wyglądał tort siostrzenicy zrobiony przez moja teściową, pyszny był:-)

Miłego dnia

Załączniki

• Zdjęcie0681.jpg
    Zdjęcie0681.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 84
Cześć kobitki

jejku jaka zimnica na dworze:baffled: masakra. Oliwci kazałam na kurtkę bezrękawnik zarzucić

młody się dopiero obudził, zje śniadanko i idziemy na zakupy, do banku opłaty porobić, później sprzątanko i obiad trzeba zrobić

Paulina szkoda, że z mieszkaniem nie wyszło. Ale szukajcie dalej, nie ma to jak mieszkanie samemu:tak:

Renata hormony szaleją:-D

Happy super, że już bez smoczka

Olcia takie pierwsze nieporadne kroczki są rewelacyjne :) a Zu będzie coraz dłuższe dystansy pokonywała

Witam:)
Madzialena-tort śliczny:)
Asik-u nas też zimno.

Dennis nadal bez smoczka, choć wczoraj długo zasypial.
@dostalam i od razu spokojniejsza jestem. W domu may remont i po jednym dniu już mam dosyć.
Miłego dnia wszystkim!

happymum super że Dennisek radzi sobie bez smoczka, po paru dniach juz nie będzie o nim pamiętał:) Mój synek ostatnio znalazł swojego smoczka, nie wiem dlaczego go nie wyrzuciłam, powiedział że jest już duzy i że go nie chce :) Dobrze że @ się pojawiła:)

Synek dopiero wstał, idziemy na sniadanko

OLCIA moj tata nie reaguje bo robi tak samo. On kiedys mial problem z alkoholem i widze ze to powoli wraca, tyle ze mama nie wie o tym nic a ja nic nie mowie bo on i tak wywinie kota ogonem.
MAGDA powiedz mi jak latasz z Maja samolotem to jakiej linii? Dokupujesz bagaz czy wysylasz do Polski paczke? Bo my lecimy pod koniec czerwca na dwa tygodnie z mloda i nie wiem jak sie zorganizowac... mielismy jechac autem ale tracimy prawie cztery dni w polsce wiec odpada. RENATA czemu ty taka hop do przodu jestes? Moze to szwagier nie chce z toba jechac, a ty tak to opisujesz jakby ciebie wszyscy uwielbiali bo taka wspaniala..
MADZIALENA przepiekny tort :)

My wczoraj zaprosilismy szefa na slub. Nie wiedzieli ze ich zapraszamy i pytalam czy maja w planach przyjazd do Polski w tym roku to mowili ze nie ze juz sie z polski wyleczyli i ze moze do gdanska na tydzien urlopu wyskocza. Po czym jak ich zaprosilismy to mowia ze musza zmienic zdanie i napewno przyjada. Ucieszylam sie bardzo, bo przeciez specjalnie przyjada ze Szwecji ;)
Do mnie @ zawitala :/ brzuch mnie boli jak nigdy..

Hej

Oooo co ja widze :-)
Renata GRATKI!!!! :-)
Happy dobrze ze @ sie pojawila... :tak:
Paulina fajnie ze macie fajnego szefa :tak: i wspolczuje sytuacje w mieszkaniu :/ powodzenia w szukaniu mieszkania!

U nas juz oki, choroby odchodzą w sina dal, zaraz corke do szkoly zaprowadze
I ide zmienic nazwisko w banku i orange... :p
Nie chce mi sie bo pogoda nie taka jak trzeba ale coz... :p

reklama
happymum mój synek zaczął ładnie mówic całymi zdaniami po drugich urodzinach, teraz mówi juz wszystko, a czasami jak cos powie to aż jestem zdziwiona że zna takie słowa:) Ale trzeba pamiętac że każde dziecko rozwija sie we własnym tempie:)
paulina fajnie że szef przyjedzie na wasz ślub:) Kurcze z alkoholem nie ma żartów mam nadzieję że Twój tato sie opamięta;/ Ale jak mój D. pracował w Niemczech to tez codziennie wieczorem piwko mówił że z nudów bo wieczorami nie było co robić , jak wrócił to na szczęście mu przeszło, teraz raz na jakis czas kupi sobie dwa piwka i to w dodatku smakowe hehe

Do góry