Witam WasJ
Nadrabiam Was dziewczyny, bo wczoraj nie miałam czasu zerknąćtutaj.
No właśnie, z tym USG to bywa różnie. Jedni mówią że możnainni że się nie powinno robić często. Ja generalnie nie wyobrażam sobie wizytybez USG. Ono mnie po prostu uspakaja. A od lekarza nigdy nie usłyszałam, żeczęste USG nie jest wskazane.
A dziś powiedziałam o ciąży kierownikowi. Super,pogratulowałz uśmiechem na twarzy. Ale onto wyluzowany jest JTakże mam już to za sobą, ufff…
U mnie brzuch ciążowy w I ciąży było widać w okolicy 5 m-ca.
Misia – twój tekst również mnie rozbawił, hehJ A co do zwolnienia tolipa… niektórzy są bezduszni…
Cypryda – super, że u ciebie też rozmowa z pracodawcą byłaok. I ta propozycja przejścia na pełen etat – superJ
Oomamba- ja też bardziej mam ochotę na treściwe jedzonko ina mięcho też. Generalnie jem wszystko.
Miłego dnia.
Nadrabiam Was dziewczyny, bo wczoraj nie miałam czasu zerknąćtutaj.
No właśnie, z tym USG to bywa różnie. Jedni mówią że możnainni że się nie powinno robić często. Ja generalnie nie wyobrażam sobie wizytybez USG. Ono mnie po prostu uspakaja. A od lekarza nigdy nie usłyszałam, żeczęste USG nie jest wskazane.
A dziś powiedziałam o ciąży kierownikowi. Super,pogratulowałz uśmiechem na twarzy. Ale onto wyluzowany jest JTakże mam już to za sobą, ufff…
U mnie brzuch ciążowy w I ciąży było widać w okolicy 5 m-ca.
Misia – twój tekst również mnie rozbawił, hehJ A co do zwolnienia tolipa… niektórzy są bezduszni…
Cypryda – super, że u ciebie też rozmowa z pracodawcą byłaok. I ta propozycja przejścia na pełen etat – superJ
Oomamba- ja też bardziej mam ochotę na treściwe jedzonko ina mięcho też. Generalnie jem wszystko.
Miłego dnia.

Zapach smażonego mięsa mnie odrzuca. Jestem miłośniczką ryb, a teraz niechętnie je jadam.
Pisałam do Was dziś w nocy. 
Są też jakieś substancje do rozsypania, z zapachem odstraszającym.
Myślałam, że trochę zgubiłam, albo chociaż nie przytyłam, a wczoraj głupia, rozklekotana waga w przychodni pokazała +2kg od 29.04
NIE WIERZĘ! Sama czuję po sobie. 
Rozmowa na luzie, wszystko o co pytam wyjaśnia. Zbadał z uwagi na II gr cytologii, powiedział, że wszystko bardzo ładnie i zaprosił na 2 czerwca. W międzyczasie USG (27.05) Jestem cała happy, że nie posłuchałam męża 
Przyszłam przy okazji do lapka, żeby coś do Was napisać i siedzę przy otwartym balkonie, przykryta kołdrą, bo przecież kiciuś uwielbia siedzieć na balkonie, to Pani trochę się poświeci.
Nigdy nie zwracałam na takie reklamy uwagi, ale teraz normalnie bombardują tym. Jakaś kawka dla ciężarnych, jakieś witaminki..... A ja "D" na to wypinam i nie biorę nic. Kawy też nie piję