reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Gratulacje dla Martynki! Mamusia ani się nie obejrzysz, a córunia będzie już biegać:-D
Marcinek coś próbuje w kierunku raczkowania, ale jeszcze daleka droga przed nim:-) Kupiliśmy mu puzzle piankowe na podłogę, może na tym będzie mu łatwiej, bo nie będzie się tak ślizgał.

reklama
A ja musze pochwalic moja pindulinde:-D ze juz slicznie raczkuje obojetnie czy to kafle czy laminat...Slodko to wyglada...Nakpierw tupot raczek a za chwile zza futryny wylania sie ciemny lepek...No i zaczelo sie na maxa"Noemi Nie wolno!!!!,Noemi nie ruszaj;Noemi feeee,ojjjjjjjj itd...Diabelec wszedzie wejdzie wszedzie stanie,wszystko znajdzie i wszedzie dotrze....A najbardziej rozwala mnie jak ja sie tu rozpisze,a Noemi gdzies cos broi...Ide do niej zajrzec a ona niewiadomo askad cala czarna na buzi....:szok: Albo brudne lapki...Wlasnie oplula troche drukarke a teraz powedrowala do lazienki...widze tylko stopy i mala dupke wychodzaca zza futryny:-D

Kurcze PATI troszke ci zazdroszcze już tych widoków no ale wsztstko przedemną .Tak słodko opisujesz postepy swoje Noemi że aż miło czytać co tam u was :-)

Stokrotki lada dzien pewnie u Was bedzie radocha na maxa...Zreszta napewnocodziennie Zosiula Was czyms zaskakuje....No i bura dla mamy-troche wiecej opiekuj sie blogiem bo chetnie czytam ale malo cos tam wklejasz...Widze ze rodzinne szczescie cala para...i pewnie tak musi byc!!:-);-):tak::-D

Kurcze Pati, Sumka, Baska to musi być super fajne widzieć takie małe bąblątko zasuwjące po podłodze, wiem że to już lad chwila ale i tak zazdroszcze

Matis coraz czesciej wspina sie na kolanka :-D Jeszcze pierwszego raczkujacego kroczku nie zrobil, ale chyba sie przymierza :-D :-D Na razie tylko smiga jak maly samochodzik metoda czolgana..... Tylko wiecie co? cofa go na wyjsciu z pokoju - do progu dochodzi migusiem, a potem jakby go cos blokowalo - do przedpokoju nie wyjdzie, tylko sie wycofuje......

Pati, ucaluj tego swojego Diabelka - tez uwielbiam czytac, co u Was :-D

Dziewczyny, ja też Wam zazdroszczę, ale z drugiej strony się cieszę, że Wojtek się jeszcze nie przemieszcza za daleko, bo mam ostatnie chwile spokoju.:tak::tak::tak:

reklama
Do góry